Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 16 dage siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 24 dage siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Havde en skøn fest i går, med familien og mine bedste veninder samlet. I Torsdags d. 7/8 var det jo min fødselsdag. Den dag havde jeg forresten rundstykker med på arbejde til min afdeling. Jeg kunne samle 4 den dag, så det var til at overkomme, og vi sad og hyggede og snakkede. Fredag gik jeg så på ferie, så nu har jeg 3 ugers ferie og skal først på job igen d. 1/9. Skønt!

I går holdt jeg så fødselsdagsfest. Der kom 14 i alt - 4 af dem børn (min nevø, der fylder 3 år om en uge og min ene venindes trillinger på 6 år - to piger og en dreng). Min nevø og de tre andre har ikke mødt hinanden før, så i starten var de lidt generte over for hinanden, men efter en god boldkamp ude på min græsplæne, var der ikke noget og de legede godt sammen. De store passede godt på min lille nevø, selvom han ellers ikke lod til at det gjorde ham noget.

Min mor havde bagt kringle og to lagkager. Og jeg havde købt nogle lækre småkager og stillede med kaffe og the og hyldeblomstsaft til børnene. Flot pyntet bord med lidt blomster ude fra min egen have, godt vejr, gode gaver og glade gæster og så var det ellers en succes.

Jeg synes jeg fik snakket lidt med alle. Bl.a. min veninde og hendes mand, der bor i Odder, men også min bror og svigerinde og de to andre veninder og mine forældre - alle!

Ved 17-tiden begyndte de første at sige farvel, men inden de fik lov til at gå, huskede jeg at få dem til at skrive i gæstebogen. Mine forældre tog afsted som de sidste, de hjalp mig lige med at lægge midterpladerne fra spisebordet ned i bordet og samle det til "normal-størrelse" igen.

Da jeg havde sagt farvel, var jeg lige inde og kigge på alle mine dejlige gaver. Jeg har fået næsten alt det jeg ønskede mig. Bl.a. nogle gode CD'er: P12, Venter på Far, Charter Hits og Alle Tiders Hits 2. En stenkanin ud til vores have, et kinesisk lykkearmbånd, sammenklappelig dørslag, sammenklappelig tragt, en røreskål samt flere andre ting. Og selvfølgelig nogle supergode fotos af min dejlige nevø!

Så jeg havde en rigtig dejlig dag i går og en skøn fest. (Glæder mig næsten allerede til jeg har fødselsdag igen til næste år... det er skrækkeligt!!!!)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skøn Fest!! er publiceret 10/08-2008 09:19 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.