Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Har lige været på weekend-tur til Grenå sammen med en veninde i denne weekend. Og hvilken weekend! Jeg er glad for at være hjemme i mine trygge rammer igen.

Vi tog afsted fredag eftermiddag. Jeg kørte, for hun har ikke kørekort. Vi gjorde et kort holdt hos mine forældre, hvor vi fik the og æblekage. Vi skulle ikke bo direkte i Grenå, men på et Bed&Breakfast lidt udenfor i en mindre by der hed Kiral - ca. 5 km fra Grenå. Da vi kom til stedet, så det umiddelbart helt fint ud og vi fik nøgler osv. Vi havde 2 store værelser, 2 badeværelser og et mindre køkken i mellemgangen. I det ene værelse stod 2 senge, og det første vi gjorde var at skille sengene ad og stille et sengebord i mellem. Der var også en sovesofa, et køleskab og det ene badeværelse. I det andet værelse var der et stort spisebord + stole til 6 pers., en sovesofa, et lille bord og 2 lænestole, en reol m/småting og et ophængt tv. Der var også et køleskab og det andet badeværelse. Pæn stor lejlighed til os to veninder.

Men der holdt hyggen så også op, for parret i værelset ved siden af råbte, skreg og skændtes faktisk fra vi kom, og væggene var nærmest papirstynde, så vi kunne høre næsten hvert ord - og det var ikke pæne ord der blev sagt!!! Og det var tilfældigvis værelset der stødte op til der hvor vi skulle sove. Men vi lukkede de to mellemdøre og blev inde i stuen og så TV, så kunne vi ikke høre dem. Og da vi skulle sove, var der stille. Men næste morgen, lørdag, ved 8-tiden begyndte de igen. Heldigvis var vi forlægst stået op - kl. 7.00, for vi havde meget vi skulle nå.

Først tog vi hen til Fornæs Fyr. Der gik vi ned til stranden og samlede sten og forsiler. Jeg fandt da et par forsiler og en sten med to huller i der vil være perfekt til et smykke. Derefter kørte vi videre til Grenå. Vi fandt en P-plads ned ved havnen og gik lidt for at se på byen. Der var da en genbrugsbutik som var interessant og vi fandt begge en ting inden vi gik tilbage til bilen. Så kørte vi hen til Kattegatcentret.

Det var virkelig en oplevelse - for mig i hvertfald, da jeg ikke har været der før. At stå inde i den tunnel og se de hajer svømme hen over en.. Jeg fotograferede løs med mit kamera. Der var især en haj som jeg synes så speciel ond ud, mens en anden faktisk så lidt - ja venlig ud.... Min veninde sagde at jeg stod derinde i en halv time - hun var gået videre. Bagefter så vi sælerne blive fodret.

Derefter besluttede vi at finde noget frokost at spise, så vi kørte hen til McDonnalds. Og så ville vi også lige se den halvdel af Grenå. Så vi kørte ind og fandt en P-plads og gik på opdagelse i gågaderne. Kirken var flot, men havde desvære lukket om lørdagen, så vi kunne ikke se den indefra. Og så fandt vi en plade-butik som min chef havde fortalt mig om - Rillen. Der gik vi ind og fandt begge en hel masse lækkert musik og DVD. og jeg fandt ud af at de også er at finde på nettet (Rillen.dk).

Nu var vi begge ved at være godt trætte, så vi tog tilbage til B&B for at hvile. Men tænk - det par ved siden af - DE SKÆNDTES STADIGVÆK!! Altså hvordan kan man skændes i så mange timer??? Hvis min mand og jeg engang i mellem skændes så er det måske i 5 - 10 min. Så plejer en af os at gå og en halv time efter er alt glemt, problemet er løst og vi er gode venner. Men at skændes fra morgen til aften - konstant i timevis??? Jeg fik ikke lige sovet den eftermidddag - jeg kunne simelthen ikke pga af deres råben og skrigen. Lørdag aften spiste min veninde og jeg æggekage, som min veninde lavde. Vi så TV-avis på TV2 og Vild med løver... og pludselig kom politiet! Jeg havde set at kvinden inde ved siden af var gået udenfor og havde ringet fra sin mobil og for sjov sagde jeg til min veninde "Så nu kommer politiet nok". Og ganske rigtig kom der en politibil trillende ind på gårdspladsen noget efter.Men vi vidste jo ikke rigtig noget, så vi blev inde. Senere kom værtinden over til os. Hun fortalte, at kvinden havde anmeldt sin mand for vold. Men han var der ikke, for han var kørt i en taxa tidligere. Værtinden fortalte os også at kvinden var psykisk ustabil og havde drukket tæt hele dagen, at de (parret) skulle være rejst fra værelset dagen før, men at kvinden nægede at rejse fordi hun påstod at hun var for syg, og det var åbenbart det og noget andet som skænderierne handlede om. Resten af aftenen spillede vi ludo og så dans på DR1 i TV.

- fortsættes -

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Weekend-tur er publiceret 08/09-2008 11:58 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.