15 år siden

I'm giving it a good punch!

Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 26 dage siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 6 dage siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Hell yeah! Sidste dag i mit træningscenter inden jeg rejser...Har ikke været aktiv der henne det sidste stykke tid, men ville ned og sige farvel til mine trænere. De var der dog ikke.
Jeg følte mig lige lidt god og hoppede på et 'boxercise' hold. Holy shit, det var sjovt. Seriøst! Jeg ærgrer mig over at jeg ikke har gjort det tidligere. Instruktøren var en hamrende morsom rastafari dame der spillede kanon høj musik der fik en til at danse. Sådan lidt reggae og almindelige dance på den fede måde.

Jeg var der alene, men alligevel lå jeg og knækkede sammen af grin på gulvet, lavede danse moves med vægte i hånden og udnyttede hver et break til et vrik med hofterne. Og nu er jeg altså ikke en fantastisk danser, det føltes bare sjovt og slet ikke så underligt overhoved. Instruktøren lavede da bestemt også gerne lidt dirty moves og vi skrålede med på 'red, red wine' med ub40...hell yeah!

Sådan noget 'boxercise' har ikke altsammen noget med boksning at gøre, men for fanden da, da jeg fik et par handsker på hænderne og skulle smadre løs på en stakkels pige der holdt en 'pude', I promise, jeg gik helt amok. SLAM, SLAM, SLAM! 'You are trying to kill her, aren't you?' siger træneren grinende... 'Yes...of course, that's what I'm ought to, right?' griner jeg tilbage... Fuck, det var stort. Jeg elsker virkelig at slå.
Heldigvis gør jeg det ikke til daglig, jeg kan godt styre mig...men så snart jeg får mulighed for en wrestling-fight med nogle mandlige venner, then I'm on it! No doubt!

Måske det er Matt der gør mig sindsyg -ellers er det bare noget der ligger til mig...det med at slå altså. Min var var også bokser engang...undrer om det er genetisk sådan noget. Jeg har jo aldrig rigtig gjort det før.

Jo altså, Matt... Jeg tog mig sammen og skrev til ham. Spurgte om han havde lyst til at ses en dag. Det var han frisk på og foreslog fredag. Jeg skrev tilbage at jeg endnu ikke kender mine arbejdsdage, men at jeg i hvert fald ved at jeg vil se ham så meget som muligt... skrev også et spørgsmål, men fik intet svar og det er ved at være mange, mange, mange timer siden... Hmm...måske jeg lægger for meget i sms'er, måske ikke. Men det undrer mig at jeg intet hører når jeg både skriver at jeg vil se ham så meget som muligt, samt et spørgsmål. Sådan noget har vi nemlig ikke skrevet til hinanden før...
Måske han bare tænkte 'fuuuck....lad mig komme væk'.
Jeg er egentlig forbavsende rolig over tanken. Jeg føler at jeg ikke vil presse ham til noget. Det skal være gensidigt hvis jeg vil risikere noget som helst. Men samtidig føler jeg at det SKAL være gensidtigt. At det ikke kan være anderledes... Hmm..måske det er derfor jeg er så rolig. Fordi jeg inderst inde ikke vil se andre muligheder end at han skal være vild med mig også. Vi er jo 'made for each other'...!

Oh...God...hør mig lige!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I'm giving it a good punch! er publiceret 29/07-2008 23:49 af Schnecke.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.