Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Vitterlig, ingenting. Intet. Nada.

Det føles skønt, at have ferie. Det er meningen, at jeg skal indhente hele feriens søvnunderskud, i denne weekend. Det går nogenlunde - er total sløv, og har tænkt mig at gøre sådan ca. intet for at ændre på følelsen. Nogle gange er det okay at være træt. At koble af. At slukke telefonen.

Forsøger indirekte at forberede mig til studiestart. Har læst introbreve, bøger, og hvad der nu ellers er dumpet ind af postkassen. Var til noget sportssammenkomst sammen med ny veninde herovre fra. Det var hygge. Voldsom sport, men overvejer en prøvetræning, bare for at tjekke ud, om min krop kan holde til det.

Min fysiske form er forbedret. Jeg kan mærke det, stille og roligt. Maven kan holde til flere maveøvelser - jeg er mindre øm efter muskeltræning, og kan (allerede) løfte flere kg end nogle af dem der har gået til det samme som jeg har kastet mig over. Spurgte instruktøren til råds efter en overstået træningstime forleden, fordi jeg syntes det var for nemt. Hun hjalp mig med at finde den rigtige vægt. Og mente jeg var naturens side måtte være lidt stærkere end gennemsnittet. Hun roste desuden min teknik, som er god. Jeg er perfektionist på det område, hader at lave fejl - specielt fordi fejl i forbindelse med styrketræning, betyder skader.

Men sådan er det da vist i øvrigt med flere ting. Fejl har konsekvenser. Nogle gange små - andre gange store - altid mindre hvis de bliver opdaget i tide.

Veninde fra Sønderjylland har været på besøg i weekenden. Det var rart. Det var sjovt. Det var hyggeligt. Vi sad og sjavlede over "Stop Loss". En film om amerikanske soldater - hvoraf nogle af dem bliver tvangsforlænget - og tvunget tilbage til krigen.

Vi kender begge til flere sandheder omkring krigen. Og vi snakkede om det, og en masse andet. Man kan bare åbne sig lidt mere, for nogen man har kendt længere.

Og er man heldig, gør det ikke noget, at man ikke nødvendigvis står op samtidig om morgenen. Se dét er luksus!!

Back to doing nothing..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I dag skal jeg ingenting.. er publiceret 17/08-2008 18:06 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.