Glad, irriteret og trist

Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
20 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Jeg er glad fordi jeg er kommet meget frem i mit violin spil. Jeg er igang med at lære mig selv 3 position. Og det er ikke helt nemt.
Jeg har også fået brev fra musikskolen. Jeg skal til møde på torsdag om hvornår jeg skal starte igen. Det glæder jeg mig til.
Jeg skal måske starte i et band snart. Det håber jeg. Har skrevet et par mails med dem. De er helt indforstået med at jeg ikke er verdens dygtigste violinist endnu. De synes det vigtigste er at jeg har lyst til at spille og udvikle mig, og det har jeg jo ;) De vil kontakte mig når de begynder at øve. Enten i september eller oktober.

Jeg er irriteret over alle de dumme kunder jeg har haft på arbejde i dag. Hvor dumme kan folk være? Når flaske automaten er gået i stykker, er den altså gået i stykker! Og når vi siger at vi ikke kan tage flasker manuelt, kan vi IKKE! Men det kan de ikke forstå, så stiller de sig bare op og glor irriteret på en og siger: "Jamen, hvad skal jeg så gøre? Kvicklys er også gået i stykker!" Jeg svarer så: "Jamen det ved jeg da ikke, prøv de to føtexer der ligger i nærheden eller strandberg." Jeg tænker så bare at det ikke kan være mit problem. Ellers må de jo gå hjem med dem igen og komme igen en anden dag. Det er da irriterende det kan jeg godt se, men hvad kan jeg gøre, når maskinen ikke virker?
Og så var der en dame der havde mistet sin pung. Den var blevet stjålet. Det er synd. Men altså man ligger den heller ikke i en kurv så ALLE kan se den, og så går langt væk fra den for at hente varer. Og vi kunne ikke se noget på overvågningen, så er der ikke mere vi kan gøre, og det kunne hun bare ikke forstå. Hun blev ved med at komme hen til os, til mig 4 gange, kenn 2 gange og malene 3 gange. Jamen du må gå til politiet, bliver jeg ved med at sige. Vi kan ikke gøre mere end vi allerede har gjort. Jeg tænker så vi er en fucking netto, intet andet! Og kunne så næsten heller ikke forstå hvad hun sagde.

Når, men jeg er trist over en debat herinde jeg har oprettet med licens. Oprettede den kun for lidt råd og intet andet, ikke for at folk skulle rakke ned på mig og pege fingre af mig. Sådan gør mig så ked af det, jeg kunne bare tude. Jeg ved godt at det er tåbeligt, men sådan er jeg. Det går mig virkelig på. Hvis jeg ville blive rakket ned og ha peget fingre, skal jeg bare gå ud for en dør. Oplever det så tit.
Troede jeg kunne slippe fra det herinde, men åbenbart ikke. Suk

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Glad, irriteret og trist er publiceret 16/08-2008 23:27 af Sabrina Glud (samhain).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.