15 år siden

sentimentale hjørne = 3 årsdag

Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Er i mit sentimentale hjørne. Årsdage,/mærkedage for mit følelsesliv har altid været lageret i hukommelsen. Således er der mange datoer der i årets løb er en speciel dag for mig. Det går fra at være 1 år siden, 2 år siden og i denne periode, mere præcist den 18/9 08 3 år siden. er ikke sikker på det giver mening for andre end mig og er heller ikke sikker på at det er meningen at det kan give mening for andre end mig.

Havde egentlig glemt alt om denne dagbogsprofil( derfor det er to år siden jeg har skrevet her), men i min sentimentale tilstand fandt jeg siden her, frem igen. Meget er sket siden men ikke alting ændrer sig. Læste faktisk alle mine tidligere dagbogstekster igennem og især de sidste der omhandlede C fik mig i en sentimental / melankolisk stemning.
der var ting jeg havde skrevet der, ting som jeg havde glemt, ting som jeg havde smidt ud af min bevidsthed, som derfor igår aftes kom med fuld fart tilbage og satte sig som et tydeligt minde i min bevidsthed. Disse ting var nogen af de ting han havde gjort efter vi (eller han) havde slået op. Ting som dengang fik mig til at tvivle på om han endegyldigt havde slået op. Eks. når han ringer og spørger om vi skal finde ud af noget dagen efter nytårsaften.
Netop i disse dage fejre jeg for mig selv de 2 mdr. og 3 uger vi har kærester 18/9 2005 - 10/12 2005. Selvom det ikk var lang tid har den dreng gjort større intryk på mig end jeg dengang nogensinde havde drømt om at han ville. Dette er egentlig grunden til mit sentimentale hjørne i disse tider, og selvom jeg egentlig godt ved det er farligt for mig og mit nuværende forhold kan jeg ikke lade være med at fejre det i mit sind, selvom der egnetlig ikke er noget at fejre sådan rigtigt. Egentlig var han jo et svin.

Jeg ved godt at han ikke er pæn og jeg ved godt at han intet godt ville /vil gøre mig nu eller i fremtiden, jeg ved jeg fortjener så meget bedre men alligevel, alligevel savner jeg ham og alligevel kredser mine tanker i denne periode kun om ham. Der er ikke sket noget nyt i forhold til C, jeg har snakket med ham nogen efter. Sidste gang engang i slutningen af april. så det er ikke fordi jeg lige har set ham eller noget.
Jeg overvejer om jeg bevidst fremkalder disse følelser på denne tid fordi jeg plejer det.

Til sidst er jeg alligevel glad for at have fundet denne side frem, og læse om den gang de tidligere tekster var virkelighed for mig.
Regner med at skrive et indlæg senere i aften omhandlende C

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget sentimentale hjørne = 3 årsdag er publiceret 20/09-2008 18:33 af twilightgirl.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.