Fitness
Peter
11 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Fik aldrig skrevet igår. Kan mærke jeg skal være i et halv trist humør for at kunne skrive noget, der for mig virker optimalt. Har egentlig overvejet at skrive dagbog kun for mig selv til at lægge på computeren. Men chancen for det ville opdaget som et dokument på min computer, er stor i forhold til hvad den er på denne side. Derfor er jeg nu kommet frem til at det var en dårlig idé, og er samtidig rigtig glad for at have fundet denne side igen :-)
Kan mærke jeg går i en slags rus for mig selv, hvor intet andet end minderne betyder noget, og egentlig holder det jo ikke i længden. For hvad sker er lige når denne følelse af fortidens minder hører op, når virkeligheden vender tilbage til mit sind og jeg igen skabe tage stilling til valg, ang uddannelse, job og kæreste. Ikke fordi job og kæreste er et problem på nuværende tidspunkt. Dog er min tvivl omkring uddannelse sværere. Starter nu her på socialrådgiveruddannelsen. Aner ikke om det er noget for mig, men ved at hvis jeg ikke gør det vil jeg fortryde. Det betyder desværre også at jeg indtil videre har taget end beslutning om ikke være være en del af familiens firma senere hen i livet (medmindre jeg vælger om) dette har nemlig ingenting med socialt arbejde at gøre. Det er ikke fordi jeg nogensinde er blevet presset til dette, men har nok altid haft en forstilling om jeg ville komme ind i det. Hmm den tid den sorg

Har været i biografen og ude at spise med nogen veninder idag, rigtig hyggeligt. Overraskelelsmomentet i denne tur var da "J" som ellers havde sagt han skulle derind med nogen venner, (allerede her var jeg ligeglad) men så kom derind med sin X kæreste, som hvis vi siger det pænt hvert fald ikke bryder sig om mig. Jeg tror det var et af hans utallige måder at forsøge at gøre mig jaloux på. Ved ikk hvornår han forstår at jeg ikke er interesseret. Skulle dog forbi deres bord to gange og følte mig virkelig virkelig ubehagelig til mode. Så kiggede lige ud og lod som ingen ting. Men om jeg begriber han den dreng, hver gang han lyver han få mig til at tro på ham. Han har bevist utallige gange at han ikke er det værd.
Måske er det nu jeg sletter både mobilnummer og blokere ham på msn, for så aldrig at have noget at gøre med ham mere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Not expected er publiceret 21/09-2008 22:44 af twilightgirl.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.