14 år siden

Solgt endnu engang

End og week
Martin Micha...
2 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
10 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
4 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
9 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
7 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
8 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
8 år siden
Har lige været ude at kigge på en anden lejlighed. Andel. Billigere end de andre jeg har set, og det bedste af det hele... pigen havde allerede væltet den væg, jeg ville have væltet, hvis jeg skulle købe den. Og resultatet var fedt og vellykket, og køkken/alrum vendte til den rigtige side.... dvs. at det rum var meget lyst og dejligt, og det andet værelse var stort. Lækkert loftsrum, nyt badeværelse... i det hele taget var alt bare godt... stadig lidt dyrere end at bo her, men ikke mere and, at det vist skulle kunne lade sig gøre. Varmen var inkluderet i månedsprisen... og hun lød forhandlingsvenlig i forhold til min opsigelse her... prøvede ikke kræfter med selve prisen, men det kan jeg jo gøre endnu. Vil først lige have min søster med at ud at se, eller en anden med sans for den slags.

Det er tæt på assistens kirkegår. Ikke helt så fantastisk en placering som den anden jeg var lige ved at købe, men også rigtigt fin.

Det er rigtigt snart den 1. november... det kunne være fantastisk at sige min egen op og vide at nytår ville være det sidste her.

Skal lige regne lidt på sagerne. Det kildrer i maven. Det kunne være så godt :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Solgt endnu engang er publiceret 26/10-2008 13:30 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.