At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Åhrr, det er ulideligt. Pludseligt out of no-where fik jeg blærebetændelse.

Jeg glemmer altid, hvor forfærdeligt det er. Det er modbydeligt. Sad på toilettet i to timer, gik i bad i en halv, prøvede kræfter med at lægge mig ind under dynen og det eneste jeg kunne tænke var: Åh nej, jeg skal til møde imorgen tidlig, og der er et verdenshav at krydse med yderligere kulde for mit underliv, hvis jeg skal til Steno.

Jeg ringede til min lillesøster. Og oh, hvilken lykke. Hun havde piller liggende i mængder, så hun kunne give en behandling væk. I den situation er det nok det eneste gode nogen kunne gøre overhovedet. Så utroligt dejligt. Ahhh. Fornemmelsen af at gro en stor ballon med klistret urin, der ikke kan komme ud og angsten for en helt urimelig udvikling fortog sig med det samme.

Hille den for medicinalindustrien. Hvis jeg kunne købe maxi-packs med urinvejsbehandlinger, ville jeg gøre det. (Ikke underligt, at der kommer restriktioner på den slags).

Da jeg endelig faldt til ro inde i sengen, så jeg pludselig, at der hang flag på den side af døren, der var presset ind mod væggen. Jeg lukkede døren så indersiden kom til side, og på den hang en pakke fra fyr og to flag. Tillykke med de 33 (han fik aldrig købt gave til min fødselsdag, selvom han dengang gjorde et stort nummer ud af at annoncere at den ville komme).

I gaven var der billetter til Scott Matthews koncert, og en lille sushi-bog... fordi han gerne vil have, at jeg laver sushi med ham, efter jeg og pigerne lavede det til polterabend. Scott Matthews, fordi jeg lige havde fortalt ham om sangen.

Jeg blev vildt glad. Nu ligger jeg med blære-historie og smiler alligevel. Og så har han ringet og spurgt, om jeg klarer den. Hans ven som har to søstre, havde fortalt ham, at blærebetændelse er forfærdeligt (jeg sendte lige vennen en kærlig tanke). Han ville komme ind og pleje mig lidt. Sindssygt sødt... jeg takkede dog nej. Han var vist i virkeligheden selv lidt sløj.

Jeg er ikke tilfreds med sådanne knæk i fysikken, hvor man føler sig fuldstændigt handlingslammet. Så vil jeg altså hellere have en lille hurtig efterårsvirus eller noget andet, man kan slappe af og vente med.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Knæk i fysikken er publiceret 27/10-2008 23:07 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.