Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Nus betegnede mig som eye-candy da jeg beskrev det dress jeg havde på til Bond-premiere. Det var lækkert. Dressede op da vi skulle ud - hvilket han også komplimenterede. Det er altså lækkert at få credit for de gange man gør noget ud af sig selv.

Vi vågnede sammen i morges. Havde ikke sovet fantastisk - fordi jeg var nervøs for ham. Nervøs for hans angst-anfald. Han skiftede mellem at kramme mig og putte - og sov mere uroligt end sædvanligt. Han vågnede midt i det hele og talte lidt - men faldt i søvn igen.

Faldt først rigtigt i søvn efter midnat. Drømte om Crush. Ser ud til at han må en tur på stand-by igen. Who knows. Min mor har valgt at lægge vejen forbi byen på fredag - hvor jeg har aftalt med Nus at vi tager en tur på strøget. Drengen vil have mig med på shoppetur. Det er interessant, eftersom det er ham der skal ekviperes. Er spændt på at finde ud af hvilke stil han gemmer på, under alle hans basic-ting. Ensfarvede langærmede bluser - en ensfarvet strik og en hulens masse firma t-shirts er hvad jeg har fået indblik i indtil videre. Jeg har kommenteret hans jeans - som vitterligt snart er slidt op.. Han må have været tykkere engang, for synes de sidder noget løst.. Hehe, ynder at drille ham lidt med, at han ligner en gammel herre, sådan som bæltet bliver spændt ind - og undertrøjen stoppet HELT ned, når han klæder sig på om morgenen.

Vi har det sjovt sammen. Det føles godt. Det virker mere og mere ægte for hver gang - fordi han er blevet opmærksom på hvor meget han har gjort for at fortælle mig, at jeg faktisk ikke kan stole på ham. Han har ikke fortrudt det, bare sandet at han må arbejde på at lære mig at stole på ham.

Afventer at høre fra ham. Om vi måske skal have mad sammen i dag. Har læst hele dagen. Er fuldstændig bombet indeni hjerneskallen. Trænger til hygge. Mmm...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Eye-candy er publiceret 11/11-2008 18:14 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.