Onsdag, Bare en dag der skal overståes

Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
8 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Godmorgen kære dagbog,
Nu er det ved at være nogle dage siden jeg sidst her skrevet, kan godt mærke at det er begrænset hvor meget energi jeg har for tiden.
Jeg er helt tappet for krafter og energi.
Ungerne glæder sig i denne søde tid, hviilket jo er forståeligt. Er lidt bange for at deres forventninger til juleaften og julegaverne er så store i år at vi ikke kan leve op til dem, specielt den store på 11 år.
Det er helt vanvittigt hvad hun ønsker sig, det er nok 30 forskellige ting som ikke koster en dag under 500 kroner. Og hun snakker hele tden om at hun håber på at få g-star bukser, pap fars pige bluser, my live spille dimsidut og meget mere i samme dur.
Nå men vi må jo se hvad vi finder på og hvordan vi gør. Alle fire skulle jo gerne blive glade, men pengepungen skal jo helst ikke rippes helt.
I dag hvor det er onsdag har jeg ikke lyst til at tage på kursus, det er ren og skær teoretisk hele dagen i dag og det er både en lang og sej dag at komme igennem. Og så er det emner som kommer meget tæt på. Så man ikke kan undgå at tage det på sig.
Nå men klokken nærmer sig 6.30 så jeg må hellere komme i gang med madpakker osv. Så jeg ikke kommer bag ud, havde bare lige brug for at få skrevet her i dagbogen.
Hej hej til dig kære dagbog.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Onsdag, Bare en dag der skal overståes er publiceret 03/12-2008 06:28 af Marianne Løkke Sørensen (noller307).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.