Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Hey dagbog, - Jeg fik inat en idee til et eventyr. Jeg skal have arbejdet med den og lade ideen simre stadig væk..men det handler om en prins der ikke kan finde en prinsesse, fordi inge af dem er interreseret i andet end hans udseene.så han finder en heks der kan lave ham om til en tudse..men nu vil ingen have ham..ud over den sidste der kommer..og der er han desperat så han går med på hendes tilbud om at kysse ham efter de er blevet gift..og vupi, det ændre ikke en skid for prinsen der nu er en tudse, og dør som tudse..imens kvinden får det halve kongerige..altså kærlighed ved 2. blik..Jeg arbejder stadig på de små detaljer..der hvor jeg gemmer nogle ord ind..og talen og følelserne...og selvfølgelig den underfundige humor der er i mine omvendte eventyr...

Jeg er iøvrigt gået over til firefox, da internet explorer ikke virker..det er død langsomt..jeg bliver nød til at bestille en ny harddisk..og installere windows på den..tror den jeg har er beskadiget for meget..også skal jeg have lagt wow derover.

jeg kan iøvrigt ikke se hvormeget jeg har skrevet på fyldepennen..altså inder "du har skrevet" der står bare 0..der er en del kinks ved firefox..internet explorer kunne så ikke vise en anden side..jeg skal have fixet min pc..det her er bare ikke holdbart.

Hvordan jeg har det? - kan du huske Rock Biter? hvad han siger..imens de sorte skyer er bag ham? sådan har jeg det lige nu dagbog.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ny historie er publiceret 10/01-2009 01:14 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.