13 år siden

Til bords med en kendt

Dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
3 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
9 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
7 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
4 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
9 år siden
End og week
Martin Micha...
2 år siden
Jeg var til fødselsdag i går. En ven, der er flyttet til byen, fra provinsen havde inviteret til middag. Der kom en masse af hans gamle venner, der stadig huserede på vest-sjælland og omegn. Deres sprog mere end antyder, at de ikke er københavnere. Ikke at jeg synes københavnsk er specielt kønt eller charmerende - men de taler frygtligt dansk på de kanter.

Deres livsstil med hus og hund og to biler i garagen samt en række lån, der alt andet lige bliver dyrere i denne tid ligger mig uendeligt fjernt. Min borddame, der var rigtig lækker og som mindede mig om en kendt jeg ikke kunne komme på, blev konstant overvåget af sin kæreste, mens han talte om nymalet hus og vinterdæk til bilen. Typen med åbenstående skjorte med store flipper og en sølvkæde, der vist var moderne i midt- slutfirserne (måske aldrig?)

Hun så trist ud. Sådan sørgmodig, som tænkte hun: er det virkelig mit liv og hvordan er det endt så galt?

Så slog det mig hvem hun lignede. En kendt venstrefløjterrorist fra 70´erne, der hed Gudrun Ensslin, som jeg altid har syntes var fræk uden dog at sympatisere med hendes sag. Der var klare lighedspunkter.

At dømme efter borddamens sørgmodige blik varer det heller ikke længe før hun bryder ud af borgerskabet og skyder hunden og manden.

I mit eget selvfede storbysnobberitrip kan jeg ikke helt kvæle lysten til at knalde en revolutionær. Altså ikke skyde hende

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Til bords med en kendt er publiceret 01/02-2009 17:21 af tcbk.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.