Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 24 dage siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg har det stadig ikke så slemt som jeg burde have det. Det meste af tiden er jeg ligefrem glad. Lige en lille anekdote fra arbejde i dag;

Wi Wii, Wi Wii, Wi Wii - pludselig opstår der den her lyd ved en af kasserne omkring mig. Det er tydeligvis ikke min kasse men måske kassen foran eller foran igen. Wi Wii, Wi Wii, Wi Wii - lyden er ikke unormal, det unormale er at den bliver ved og ved og ved. Jeg kan ikke lige dømme nøjagtig hvor den kommer fra, men er ved at blive træt af at høre på den. Så gør dog noget ved det! Wi Wii, Wi Wii, Wi Wii, Wi Wii, Wi Wii - pludselig vender kassedamen foran mig sig om og spørger mig "Hvad er det for en lyd??!" - Ja, det kaldes så en telefon :)
Hun var vist ny og det var ufrivilligt komisk. Men den episode holdt mig kørende resten af dagen. Den var simpelt hen så sød, uskyldig og sjov. Hvis man er ny, ja så er det måske svært at regne ud at det er telefonen - for de lyder ikke helt normalt ved nogle af kasserne - og der er så mange andre alarmer som man skal lære at kende lyd på :)

Ellers var jeg bombet da jeg kom hjem. Nåede lige at få lidt aftensmad i mig før end at jeg faldt om på sengen. Skal stadig have gjort rent til i morgen og er først lige vågnet igen nu her.

Jeg ved ikke hvad der holder mit humør kørende for tiden? Hvad der inspirerer mig til at tabe mig. Det gode vejr? en indre gejst`Ny forelskelse?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En anekdote er publiceret 02/05-2009 21:33 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.