Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
YeS ! dagbog. -

Så ville vores nye "centeret dårligste leder " lige forsøge at fortælle mig hvad jeg skulle gøre...BIG MISTAKE! Var jeg ikke lige i humør til..så da jeg ved mere om maskinen end hun gør, og hvordan skidtet skal køre og hvorfor..så satte jeg istedet hende på plads. Jeg har engang været oppe at skændes med hende, for et par år siden et andet sted i centeret..hvor hun var på hjemme bane..Det er hun ikke her endnu..Normalt ville jeg ikke sige noget,..bare lade hende slippet afsted med det..men når jeg er i humør..sååå..
Og så kunne jeg se mit snit til lidt hævn.

Jeg var lige ved at styrte på vej hjem fra arbejde..men det lykkes mig med alt min styrke at få styr på knallerten igen.

dette djævelske humør startede igår da jeg var igang med en omgang wolfenstein på nettet..så kom en indre melodi..den fra the terminator. Jeg var også virkelig en magt i spillet..jeg gik op mod den ene efter den anden..da jeg løb tør for kugler..nakkede jeg en med en granat på meget kort afstand, så jeg næsten sprængte mig selv i luften..så trak jeg min håndpistol..og nakkede 2 der kom mod mig med deres maskinpistoler...en sagde hele tiden great shot...hvergang jeg nakkede ham...og det var tit.

Det var lidt som, hvis resten af holdet tog en vej..så kunne jeg alene rydde den anden. Det lykkes mig næsten hvergang at klare bane opgaven. og ellers var der en anden der gjorde det....efter jeg havde fjernet den værste modstand.



Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kom bare an ! er publiceret 04/02-2003 00:23 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.