21 år siden

Fars fødselsdag og et møde med mor

sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Kære dagbog!

Ja igår kom vi hjem ja klokken var nok lige lidt over 12 om aftenen, det var jo et møg vejr igår og ikke nok med det, ja så kommer det jo alt tid bag på DSB at når det sner ja så kører alt ikke lige som det gør på en solskind dag *S*

Men starter da lige fra fredag..

Vi tog jo afsted med toget kl 10.54, jeg blev lidt stresset til sidst herhjemme for jeg følte lige pludselig at der var så mange ting jeg skulle nå, men vi kom da afsted..

Da vi var i Køge okring kl 15.30, så tog vi hjem til far, de var ikke kommet hjem endnu så vi smed os bare på sofaen, jeg var næsten lige faldet i søvn så ringede søs nede fra parkerings pladsen og sagde vi skulle komme ned og hjælpe..

Vi havde en rigtig dejlig fredag aften og far og Kim lavede kanon dejlig mad..

Lørdag skulle vi så tidligt op fordi søs og Kim skulle ud til hans mor og hente nogen ting og Jan og jeg gik efter morgenbrød, vi spiste morgenmad sammen med far, gik i bad og så op i byen hvor vi havde aftalt at mødes med søs og Kim, mens vi ventede på dem gik vi lige ind på Leif´s grav, ja og selvom mor ikke kommer på den mere så var den meget pæn, måske hans søster har været der.. Vi mødtes med søs købte den dåbsgave til Kitt´s datter (Søsser´s barndomsveninde) Søs og jeg kørte senere ud med bilen hos moster og onkel, moster blev glad for at se mig hun vidste slet ikke at jeg var i Køge, ja også så vi også lige Jacqueline min kusines datter, hun er godt nok blevet dejlig stor, jeg tror aldrig jeg har set et barn smile så meget som hun gør, hvis hun f.eks sover og man vækker hende så smiler hun næsten lige med det samme, det er dejligt..

Om aftenen skulle vi ud og spise med far, og hans famile, vi var mig, jan, søs, kim, far, faster Anette, hans veninde Lotte, Tante Aldi, og Farbror Henning.. Vi fik 3 retter og det smagte bare dejligt. Bagefter tog vi hjem til far, og ja der kom sprutten på bordet. Alle på nær søs og mig ja de blev fulde, vi havde det kanont hyggeligt og vi sang og drak og dansede det var bare så sjovt.. Da klokken slog 00.00 så rejste vi os alle og sang fødselsdagssang for Far, ja og Farbror Henning holdte en tale for ham. Det er sgu længe siden at jeg har festet sådan med famliien det var dejligt..

Om søndagen stod søs og jeg igen tidligt op, over og købe morgenbrød til far som jo blev 50, vi hyggede hele dagen , ja lige pludselig ringede fars tlf, det var mor som spurgte om hende og Arne måtte kigge over til en kop kaffe.. Mor vidste jo ikke vi var der for hvorfor skulle jeg fortælle hende det når hun alligevel aldrig giver lyd fra sig ja og hun har jo aldrig tid til at snakke med mig.. Da hun kom kunne jeg godt se at hun blev overrasket, da vi så sidder allesammen i stuen så siger mor lige pludselig, hvorfor har du ikke ringet eller kigget over for at sige hej.. jeg sagde bare det vidste jeg ikke, men inderst inde havde jeg lyst til at skrige af hende og fortælle hende at hun jo i bund og grund er ligeglad med om hvor jeg befinder mig henne, men jeg sagde ikke noget, jeg fortalte Jan det da vi kørte hjem og han kunne godt forstå mig..

Ja også er det vi kommer til tog turen...

Vi tog toget fra Køge til Roskilde kl 18.03 vi skulle så vente i ca 50 min, men dem brugte vi så på at spise.. Men da vi så kommer hen på paronen så er toget yderligere 25 minutter forsinket, ja så derfor var vi så sent hjemme, jeg fik 4 timers søvn i nat fordi at jeg jo skulle i skole..

Så her om 30 min når jan er taget på arbejde ja så kryber jeg i min seng, for jeg kan næsten ikke holde mine øjne åbne...

Sov godt

Knus kram

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fars fødselsdag og et møde med mor er publiceret 03/02-2003 19:32 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.