At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Er ved at få sat i værk, at min far skal på plejehjem eller ældrecenter, som det nu hedder. Vi er i fællesskab kommet frem til at det er den bedste løsning. Næste punkt er så visiteringen, som godt kan være lidt seje at danse med. Fik dog trumfet igennem at han kom på aflastning efter hans operation i tre uger – hvilket jeg synes var for kort, men de har jo deres procedure.
Det er gået meget ned af bakke med min far. Han fungere meget dårlig, og er konstant bange for at falde pga. svimmelhed, hvilket ikke bliver bedre af at han ikke søger for at spise ordentligt. Hans højtelskede hund Bamse, er flyttet ind hos os med Michelle som den hovedansvarlige Tror at hun vil have godt af at have noget ansvar, og som det ser ud, så har Bamse allerede har knyttet bånd.
Jeg fik for nylig stablet på benene, at han fik handicapkørsel igennem Sydtrafik. Dvs. at han kun betaler 2 kr. pr. km i Taxa, dog mindst 30 kr. En besparelse for hans vedkommende ind til byen på ca. 90 kr. hver vej.
Han ringer ofte, ja faktisk daglig vedr. noget han ikke kan finde ud af, eller at jeg skal handle for ham. Han stoler heldigvis på mig, så når jeg skal ud og handle, så henter jeg hans dankort. Har opgivet at gå med ham i Bilka eller andre større forretninger. Han bliver træt, svimmel og vil helst sætte sig ned.

Det er trist at det er gået så stærkt ned ad bakke for ham. Det er kun fem år siden han var selvstendigerhvervsdrivende, havde hus og 2 hunde. Nu er lige før, at hvis nogen gider at tørre ham bag i, så er det okay for ham. Heldigvis blev han erklæret rask for kræft og skal hverken have kemo eller stråler.

Jeg føler mig så uendelig træt og har svært ved at få kræfterne til at slå til, men jeg skal jo

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Næst sidste adr. er publiceret 06/06-2009 15:58 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.