Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
No name girl
8 år siden
Hey dagbog, tror bare jeg bliver inde idag og hører lidt "sad music" er gået igang med nevermore fra queen. imorgen er det så 15 år siden..dagen hvor vi skal mødes, den gamle klasse..har stadig ikke lyst..har ikke rigtig lyst til noget. Tid til at glemme..på med somebody to love.

gider ikke rigtig noget i dag som sagt. ellers godt vejr når man kigger ud..kender en fra norge der har det som mig. dog har han lige fået 3 nye valg. måske skal jeg skrive en ny sang eller sådan noget idag..ved det ikke..tænker..prøver at finde en vinkel.

13:40 mærker vreden..

18:39 - er inde på en chat et sted..er en tøs der spiller sej, og tror hun kan nakke alle mænd med ord..har næsten lyst til at blande mig :) lade mr udell fra "as good as it gets" kommer op i mig :) på den anden side, plejer jo ikke at bruge ham til angreb, men til forsvar..når nogen kommer med et eller andet pis..must..... resist... temptation..bitchen skrev for sjov om der var nogen der ville have hendes adresse..var lige ved at bryde ind og sige, at der forhåbentlig ikke var nogen pædofile på chatten..hvis hun sagde "?" ville jeg ha slammet den med..at hun opførte sig som et barn...den spydige tunge har lyst...must... resist...temtation...jeg takkede for underholdningen inden jeg gik..inspirerende..giver "fight the bitches" berettigelse. - tror jeg vil gå på fyldepennens chat..der er alle mere modne..der er heller ingen på. *hehehehe* er vist blevet en fremmed der alligevel.

20:20 - skrev et digt..efter jeg havde hørt på hende kvinden der var lidt for selvfed..og mente hun var det bedste gud havde sat på denne jord.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget inde dag, vrede er publiceret 19/06-2009 11:41 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.