Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
5 dage siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Min fars lille Bamse er død - 8 år gammel. Vi er alle stadig lidt i chok. Havde ikke forventet den pludselige bortgang, og så alligevel. Claus sagde for et par uger siden ” Bamse er syg og holder ikke ret længe ”, og han fik ret. Han havde fået konstateret dårlig hjerte, og fik i går taget blodprøver, som blev sendt til nærmere undersøgelse. Jeg vækkede Michelle omkring kl. 10.00 i formiddag, da hun skulle til tandlæge kl. 10.50. Bamse har hver nat han har været i huset sovet hos hende, og derfor ingen overraskelse over at han også kom op før hende i dag. Han havde haft tiltagende vejrtrækningsproblemer, men ikke mere end han havde været frisk nok mht. Bella og hendes løbetid, plus jagt af katten når han var hjemme. Jeg kunne tydelig se at han ikke havde det godt, og ville tage ham op, hvorpå han knurrede af mig: Tænkte ”okay, nu lader du ham lige stå og trække vejret, og blive rolig igen ”. Men inden jeg havde set mig om, var han futtet videre. Michelle kom op og gik på badeværelset, og Bamse havde lagt sig på et tæppe på det lille toilet. Vi anede ikke uråd, og tænkte ikke mere over det. Kl. 10.30 ville jeg alligevel se til ham, og så var han død. - bare lige sådan. Det blev nogle tunge og lange km ned til min far i dag. Puha. Kunne heller ikke lade være med at knibe en tåre på vejen. Blev så inderlig trist ved tanken over, at skulle overbringe den dårlige nyhed. Bamse har jo været hans et og alt igennem de sidste 8 år, og ikke mindst, været en trøst i de svære tider han har gennemgået.
Det var hårdt, men jeg holdt masken og fik ham det fortalt. Følte at jeg var verdens ondeste menneske, der fratog ham hans hjertebarn. Det var jeg jo på en måde også ! Han tog det umiddelbart rimelig pænt, kneb en tåre og fortalte om første gang han så ham, og om hvor sød og dejlig han var. Jeg har siden hen talt med afd. som fortæller at, min far har erklæret det for sorgens dag, og at han er ked af det, Det kan man ikke fornægte ham. Håber så ikke at jeg som Claus skal have ret i ” spådomme ”, da jeg tidl. har sagt at, den dag Bamse ikke er her mere, så går det kun en vej med ham og det er den gale !
Det værste var næsten, at Michelle troede at hendes bedstefar ville bebrejde hende for ikke at passe godt nok på ham. Måtte fortælle hende, at hun var uden skyld og hvis vi havde tvivlet på hendes omsorg, så skulle hun nok havde hørt det. Det var ikke rart at hun gjorde sig disse tanker, og samtidig også synd for hende!

Tror at jeg vil finde min seng. Synes at det har været en lang og træls dag.

Ps. Den mindste af drengene sagde i dag. Jeg elsker dig nogen gange mere end andre ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget R.I.P er publiceret 07/07-2009 22:33 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.