15 år siden

Lod fanden i voldske sejere

Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Når jeg mener at der er noget som ikke er ret eller rimelig, så vokser der sig en indre djævel, som sætter sig på mine skulder og driver mig frem. Det var den djævel som jeg i går lod vinde over min stædighed.!
Min far blev i går overført til akut medicinsk afd. pga. at han var dehydreret og ukontaktbar. Ambulancefolkene som var de samme som havde hentet ham til MR scanningen, blev meget overrasket over den vending han havde taget. Personalet på den psykiatriske afd. var frustreret over at de ikke kunne få væske i ham. Han hostede hver gang de prøvede – hvilket resulterede i dehydreringen. Det plejer være modsat, at de er efter ham pga. for meget væskeindtagelse, kontra at han kun har en nyre. Men det er svært at kæmpe mod vanens magt. Han har altid drukket meget ( ikke alkohol ). Claus og jeg tog ind på sygehuset i går eftermiddag, og kunne heller ikke få kontakt med ham. Aftalte med sygeplesken at komme igen i dag
Tilbage til min lille djævel. Ved at jeg har sagt, at jeg ikke ville underrette min søster, pga. hendes opførsel eller mangel på samme. Men efter at havde set min far nærmest som en grøntsag, så mente jeg at det var på tide at hun også forholdte sig til hvad der sker. Tænkte længe over hvordan jeg skulle formulere mig, så jeg ikke fremstod anklagende eller bitter. Ved ikke hvordan det blev modtaget, men hun reagerede overraskende med at ringe. Jeg fortalte hende om hele hans indlæggelse og behandlingsforløb. Kunne fornemme at det tog hårdt på hende, men hun forholde sig, og det var det vigtigste for mig. Jeg forventer ikke at hun smider alt hun har i hænderne, og sagde også da hun nævnte at hun ville komme her ned, at hun lige skulle kontakte mig inden, for at være sikker på at han stadig var på samme afd.
Om det er Bamses død som har udløst det, er svær at svare på. Men det er meget tænkelig. Han var min fars hjertebarn og det eneste, ud over hans piger som ikke kan enes, han havde tilbage. Puha nu må jeg hellere gå i gang med et eller andet, inden jeg kommer til at dvæle i tristhed.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lod fanden i voldske sejere er publiceret 14/07-2009 10:45 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.