15 år siden

Sommerhus - dejlig - jeg, træt

Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Det var ret enestående at være i sommerhus med de der venners venner. Jeg tog mig sammen og kom derop vandrende gennem sommerhusprovinsen med gul ikeapose kl. 23 om aftenen.

Og jeg var glad for at jeg gjorde det. Hyggelige mennesker, kulørte lamper, anlæg, god musik, dans, fadøslanlæg - rigtig rart og velplanlagt arrangement. Næste morgen regnede det alt alt for meget. Vi badede, vi spiste god mad. Vi købte stort ind hos fiskehandleren og jokede i et gear, der er lige i overkanten, og lige lovlig centreret omkring bæltestedet til mig, men det var gode folk... og ikke partout plat hele tiden.

Lørdag sen eftermiddag kom min gode ven og hans kæreste, hvilket gjorde det endnu hyggeligere. Og de to arrangører havde hver et pige-venne hold, der var søde og tog virkelig godt imod mig. Fedt, virkelig rart at møde nye velkommende mennesker.

Jeg og ven og kæreste blev sidst tilbage med de to ret søde arrangør-fyre, hvoraf jeg var sammen med den ene nytårs aften. Jeg er lidt teen på den måde. Kan ikke helt glemme sådan nogle ting, og slapper ikke 100% af. Men det var smadder hyggeligt lige at sidde og eftermærke, hvad man synes om arrangementet til slut. Det var en ret enestående oplevelse. Er glad for at jeg tog med, og glad for at jeg kom allerede fredag.

Nu arbejde - arbejde arbejde - en uge mere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sommerhus - dejlig - jeg, træt er publiceret 20/07-2009 08:49 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.