23 år siden

Bade i regnen

Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Hej Dagbog

Igår vågnede ved vækkeuret (mobiltlf ur) bibbede vildt nede fra køkkenet heldigt jeg hørte det soveværelset er ovenpå 1. sal.

Nåede op spiste morgen mad flyttede seneste nyheder fra nettet ud på drev A-drev med til jobbet rart med lidt tekster til dagen.

Børnene vækket 2 af dem (Louise 12 år får lov til at sove længe) Nikolaj 7 år Charlotte 9 år bliver hentet af farmor snart, Charlotte bliver kørt til svømning skal bagefter selv gå hjem, Nikolaj passes hos gæt.

Afsted jobbet kalder hov hvor er mine nøgler pist væk, de kan ikke undværes da der også er nøgler jeg får brug for på jobbet. De må jo være et sted heldigt jeg opdagede jeg også manglede min tegnebog, Lea ligger den på hylden i køkkenet når den flyder FEDT DER VAR NØGLERNE OGSÅ. så fuld fart på cyklen heldigt NÅEDE DET NÆSTEN.

Jobbet Smørre skrabe vedligeholde isandsætte beredskab. klar til det uforudsete sker håber den dag det sker at det UFORUDSET er nået vi har ØVET OS I ellers bliver SPÆNDINGEN jo for stor.

Håndværkere kom hentede en stige \"hej mand\" Per en gammel arbejdskammerrat der trænner det rivaliserende pige fodboldhold hyggeligt sludre med ham.

Tilbage på min pind læse lidt medbragt skrive lidt, ordne noget el til superfint flot. Huha travlt smide kabler over loftet det er snart fyraften.

Bade hjem sende post ved pc rense badebasin hente børnene Louise og Charlotte var cyklet ud til farmor farfar min dreng Nikolaj + et par hunde.

Nikolaj havde fundet et "4-KLØVER-TRÆ" (et sted med mange 4 kløver) han havde idag fundet ud af jeg var højere end farmor selv om farmor er flere år JA LIVET ER MÆRKELIGT.

Havde trailer med til cykler men Louise og Charlotte cyklede hjem, MÆRKELIGT må hvis snart have ny bil kunne ikke følge med de cykellister til gengæld fik jeg kage.

Lea (kone) havde næsten lavet mad da vi kom hjem dejligt.

Jeg synes maden var meget god (oksefars i ovn blandet?) Louise + Charlotte brød sig ikke om det, DEJLIGT så er der nok til mange dage *SMIL*.

Regnen sillede ned så jeg gik med børnene i badebasinet vandet deri er jo dejlig lunt efter mange varme dage.

Lea har benyttet mit tilbudet om at læse mine E-mail breve så nu kender hun mig snart bedre end mig selv. RART SÅ KAN JEG JO SPØRGE HENDE HVAD JEG MENER.
UTROLIGT hun ved alt og er her endnu. SØDE PIGE.
Tænkte på siger det mon noget om HENDE eller MIG.
Håber det.
*SMIL*

SES Peter

PS manglende tegnebog vækker minder til da Louise var lille hun skulle til gymnastik på vejen ville jeg købe malling men tegnbogen var borte. Senere på vejen siger Louise "DEJLIGT FAR du ikke fandt pengene når vi nu ikke kan nå at bruge dem"
JA DET VAR BARE DEJLIG.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bade i regnen er publiceret 12/07-2001 15:43 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.