Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg har haft en rigtig off weekend. Alle mine planer for haven, blev bogstavelig talt manet i jorden af ondt i min bredballe. Det vil ikke rigtig give slip og lade mig komme videre. Synes at jeg er en pylre gøg og bliver oveni sur på mig selv – hvilket ikke gør humøret, eller situationen bedre.

Michelle overvandt sin ” pædagog angst ” i fredags, og tog med til koncert. De havde haft en rigtig hyggelig aften, og pædagogen havde kørte dem begge hjem. Lørdag var André lidt sej i betrækket og måtte sove til middag. Det er der ikke noget at sige til. Han har været helt euforisk over at skulle til koncert, og glædet sig helt vild. Søndag kørte jeg sammen med Michelle, André retur til Ribe. Forinden havde vi været en smut inde ved min far, som blev glad for at se os. Han mener dog stadig at være snydt for en graviditet – hvilket jeg må skuffe ham med. Er nu i stand til at folde hans hænder, og løfte dem op til baghovedet, som han altid har gjort. Det er endnu et fremskridt. Tror dog stadigvæk ikke at han kommer hjem til egen bolig, men nu må vi se. Det kan jo være at han pludselig ” springer ” op af sengen !

Jeg var til gruppe tam tam i dag. Gav udtryk for min dårlige samvittighed over at havde svigtet dem sidste mandag. Jeg havde simpelthen for mange bolde i luften, og kom først for sent i tanke om det. Blev i dag spurt om jeg havde noget der pt. var lystbetonet Det kunne jeg ikke umiddelbart svare på, men er senere kommet i tanke om min dyne og min seng. Det er noget som jeg glæder mig meget til hver dag, og gerne i flere timer før – ja faktisk allerede nu, hvor kl. er 15.45.

Vil bide tænderne sammen, og flytte nogle urtepotter fra haven og ind.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ond have er publiceret 21/09-2009 15:45 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.