Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
André kommer hjem på weekend i dag. Med sig har han er en pædagogmedhjælper, som skal følge ham til en koncert i aften. Ved godt at han får løn for det, men jeg er alligevel taknemlig for at slippe. Koncerten er i min verden under kategorien - hovedpine musik. Fint nok at der er noget for enhver smag, men endnu bedre når man kan slippe for at deltage. Michelle skrev tidl. på dagen en sms, om jeg ikke kunne ” afbestille ” pædagogen - for så ville hun gerne følge ham. Det har jeg sagt nej til. Jeg er ikke tryg ved at hun skal have ansvaret for ham, og slet ikke pga. at hun er så dårlig til at tage ansvar for sig selv. Hun havde fået ansvaret, da der var Metallica koncert i Århus, med det resultat, at hun blev så vind og skæv og ikke anede hvor hun selv var. Dengang viste jeg ikke hvilke massive problemer hun havde, og havde jeg vist det, så var han ikke kommet med.
Michelle har seriøse problemer med ” offentlige ansatte ”, og kan ikke se at de er der for at hjælpe. Selvfølgelig er der nogle som ikke er deres job værdig, men sådan er det jo inden for alle erhverv. Hvis man er sort seer og dømmer alle over en kam, så bliver det aldrig anderledes !

Jeg var inde ved min far i går. Han er begyndt at få stemmen igen, så det er rart. At det så er noget vrøvl som kommer ud, er den anden sag. Først troede han at jeg var min søster, dernæst mente han at jeg var gravid med en kollega fra et tidl. konkurrerende selskab. Godt nok har jeg taget på, meeeen ! Han havde fået sit eget tøj på og det var rart at se. Det er efterhånden lang tid siden han har haft det sidst.

Jeg har stadig ondt i måsen. Ikke så slemt som i går, men alligevel. Nu hvor André kommer hjem i weekenden, så kan jeg sikkert få han til at hjælpe mig med de sidste krampetrækninger i haven. Man skal bare formulere sig rigtig, og så kan man få ham til alt. Noget som jeg har lidt svært mht. de andre børn. Claus mener at jeg indimellem er for hård og skal formulere mig anderledes. Er måske lidt firkantet og mener at de er sunde og raske, og budte kunne forstå en besked. Men sådan er det langt fra altid.

Må hellere komme ned til mit vasketøj ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Må stå fast er publiceret 18/09-2009 15:27 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.