stak af fra psyk - næsten da

køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Okay, sådan en overskrift kræver lidt baggrundsinformation.
Jeg havde haft en god, men lidt stresset weekend. Jeg havde besøgt den institution i Randers jeg fremover skal bo på, jeg havde været i Odense, hvor jeg havde besøgt min far, spist ude sammen med min elskede farmor og været til fødselsdag med nogle gamle gymnasieveninder. Jeg havde haft flere nedture, hvor jeg var tæt på at skade mig selv, men overordnet set var det en god weekend.
Da jeg stod og ventede på toget der skulle bringe mig tilbage til Århus, følte jeg, at jeg umuligt kunne vende tilbage til afdelingen. Jeg havde brug for tid til mig selv, jeg havde ikke lyst til gang på gang at skulle fortælle hvor fantastisk alting er især Randers, og med alt det jeg havde spist kunne jeg ikke overskue mandagens kontrolvejning.
Jeg sagde farvel til min far, steg på toget og ringede til afdelingen og sagde, at jeg ville blive i Odense et døgn til.
24 timer i total frihed. Man burde skeje ud, drikke sig fuld, gøre et eller andet sindsygt. Jeg erklærer mig hermed for kedelig. Jeg valgte nemlig at bruge dagen på at pakke flyttekasser og sluttede af med at se tegnefilm på min computer.
Mandag eftermiddag vendte jeg så tilbage til afdelingen, og besvarede pænt alle deres spørgsmål om hvor fantastisk det hele er.
Tirsdag skulle jeg så kontrolvejes, jeg vejede stadig 56 kg.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget stak af fra psyk - næsten da er publiceret 24/09-2009 09:51 af Linda Larsen (Lindala).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.