13 år siden

Hyggelig morgen sms - og generalforsamling

Drømmwn
Martin Micha...
3 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
8 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
7 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
5 år siden
håb
Halina Abram...
4 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
8 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
7 år siden
Vågnede ved at jeg fik en hyggelig sms fra Mr. der startede med 'Hej smukke'. Jeg smiler lidt. Jeg bliver glad og smigret. Udtrykte vist lidt flovhed over sit spørgsmål igår, men hvem kan ikke tåle lidt applaus. Jeg sagde det samme til ham. Alt er fint og godt. Og i øvrigt det samme som før.

Er just hjemkommet efter at have været til bestyrelsesmøde som jeg kom ud fra med en ny titel. Suppleant. Fordi jeg blev opfordret af 2 af de eksisterende bestyrelsesmedlemmer. Men også (og det mest) fordi jeg synes de virker rigtigt søde alle de mennesker, der sidder i bestyrelsen - hvilket er helt overraskende for mig. Jeg gider godt kende folkene omkring mig lidt bedre. På tirsdag skal vi holde møde her hos mig.

Der er nogle gnidninger hist og her ... noget med nogle tørrestativer og en stuelejlighed (!!? sagde jeg, at jeg manglede et projekt igår;) ). Jeg kom til at stille et par spørgsmål og kunne mærke at selvom jeg ikke kan vinke med en vognstang, kan jeg sagten plante en kæp i en myretue. Mere eller mindre ufrivilligt. Det lille liv. Jeg har valgt mig ind i 'det lille liv'.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hyggelig morgen sms - og generalforsamling er publiceret 30/09-2009 21:46 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.