råb
Halina Abram...
6 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Hey dagbog, idag har jeg spillet den nye patch til wow, og fik faktisk noget nyt og bedre kluns. jeg har tænkt så meget de sidste par dage, først klør min ryg stadig voldsomt..og jeg havde noget trykken for hjertet da jeg fik lavet noget lidt for fed mad..det næste er, jeg har tænkt de sidst par dage på at skrive en længere fortælling om en gut der får fat i et sværd, der kan transportere ham igennem tiden..problemet er bare, at han kommer frem i alternative tids verdner. Jeg ved ikke helt om sværdet skal beskytte ham, med det tilhørende problem at dem omkring ham dør.
problemet er bare, at jeg aldrig får fuldført det jeg begynder på..af sådan noget..det er ikke fordi jeg går i stå med iderne..men jeg taber tråden, glemmer hvad jeg har skrevet.læser det igennem, finder fejl,.dropper det for et tid..og dropper så at skrive videre på det. selv om det er det der kan få mig på landkortet..på en måde kunne det være fedt hvis nogen læste med i processen..men så alligevel ikke, gider ikke forventninger om hvad der skal ske..om en lykkelig slutning..dem der tror på sådan noget, har endnu ikke levet livet.

jeg vandt 4 credits til at kunne skrive en besked på det dating sted jeg er..de fleste skriver gerne at de søger en eller anden..for tiden en sød julegave..hmm..jeg brugte min sidst til at skrive..at de fleste løber efter lykken, imens de distræt holder den i hånden..altså lykken..for stadus quo, er for det meste bedre end det man ender op med.

jeg må hellere se at finde den sidste gave imorgen..så vil jeg finde en lys gave til nytårs aften..noget jeg laver for familien..egentlig sjovt..nogle af de ting jeg gør..jeg mener, hvorfor med mit syn..laver jeg så alligevel noget hyggeligt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Status er publiceret 10/12-2009 01:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.