Kære natbog (X)
Olivia Birch...
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
22 dage siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
16 dage siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Hey dagbog, jaja, jeg ved jeg burde være gået igang med at skrive en bog osv som jeg snakkede om, at jeg havde lyst til...men istedet er jeg begyndt at skrive på en filosofi tekst. Jeg kalder den "et studie i et samfunds mærkværdigheder" og jeg har observeret nok til dette kapitel. Samtidig er jeg stoppe over mig selv..der har været house i fjernsynet, det handlede om en kraftsyn lille pige der blev behandlet..og jeg kunne ikke undgå at blive bevæget følelses mæssigt, - selv om det er dybt ulogisk, - ja måske er der noget følelses porno over programmet, men jeg burde være så langt fremme i mine egne sko, at jeg ikke blev påvirket over et program i fjernsynet..der ikke var ægte. samtidig siger jeg til mig selv, at hvis jeg ikke havde muligheden for at mærke disse følelser så stærkt, ville jeg ikke kunne skrive digte.

Jeg fik købt den sidste gave idag, også nogle hovedtelefoner med mirco (billige) som bruger den stik type jeg har brug for.

heh, sidder og tænker på mit liv..og de sten der er blevet kaste i vejen for mig..og alt det jeg ved, som jeg ikke fortæller :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget flere ideer er publiceret 10/12-2009 19:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.