I denne søde huletid...

Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
1 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
6 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
8 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
5 år siden
En stille bøn
Bastian
7 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
1 år, 1 måned siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
7 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
5 år siden
Biluheld....
Kianna Kitte...
1 år, 7 måneder siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
7 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
7 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
5 år siden
Faktisk skulle der have stået "juletid" i overskriften, da jeg er volsomt uopfindsom nogle gange. :p Men en stavefejl sneg sig ind, og det slog mig: Hov! Det er sgudda en huletid!
Huletid? Hvorfor dog? Ja, for mit vedkommende er det absolut en huletid! For endelig er jeg fri for at skulle stå op klokken seks hver morgen, for at tage i skole som den lemming jeg jo er... Og jeg kan krybe ind i min lille hule, hvor jeg sidder med min bærbare computer og en kop te, og hyggeskriver. ^^
Egentligt er der ikke noget bedre end huler, lige nu hvor dagene er sølet ind i mørke og iskoldt sjap... Disse fantastiske tingester er snævre og varme, ofte også i overført betydning, med en lille åbning ud mod verden, hvor der er koldt og ubehageligt. Så kan man krybe sig helt sammen til en lille kugle, der ville være et pindsvin i vinterhi værdigt, og man kan ignorere pliger og faste spisetider.

Mmmm jeg tror at jeg vil påtage mig en karriere som hulebjørn, når min gymnasietid er færdig. :D Måske er det en dårligt betalt og ensom profession, men på den anden side lyder det også dejligt trygt og problemfrit... Eller, måske ikke. For jeg ved, at ligeså snart foråret kigger op af den kolde jord, så bliver jeg så rastløs at jeg dårligt kan vente med at komme op om morgenen og af sted ud i verdenen.
Juleferien er som koncept faktisk en ret genial idé. Det er måske den ferie, som man fortjener mest af dem alle... Men ingen ville vel tage skade af, at den blev udviddet med to uger til begge sider? Vel? ;)

Nåh, al tak skal gå til dette samfund, der giver mig halvandens uge fri midt i al denne ekstensielle vinterelendighed! :D Og i denne større, ædle sammenhæng, bliver julegaver og nytårschampagne næsten en sidegevindst... ;) Ikke?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I denne søde huletid... er publiceret 24/12-2009 02:08 af Anna Holm (Anna Luminara).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.