Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
2 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
6 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
9 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
4 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
8 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
10 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
9 år siden
Hey dagbog, Så er jeg i det nye år..ikke fordi det byder på noget godt, nej, det bliver kun værre. Jeg ser ikke lige noget håb for tiden..Jeg tiderne vil ændre sig i år, de kan simplethen ikke andet..men jeg kan ikke lige se noget positivt i vente..Nytåret var fyldt med godt mad, skinke og flødekartofler..eller ret kedelig, uden den store snak..Så fandt jeg ud af, at et andet digt sted jeg er på, lukker...faktisk fra idag..så jeg skyndte mig at gemme alle kommentarene jeg havde fået..dem får jeg brug for! når dagene bliver for grå.

Så har jeg ellers spillet lidt overlord - raising hell..et ps3 spil, og jeg er næsten igennem det..der er kun lige et sidste sted tilbage i spillet. Det skal nok blive svært..

Så så jeg lidt "dagens mand" idag..iiih guder siger jeg bare...det plejer at være mit absolute hade program..men må sige, det er sunken endnu dybere end det plejer..selv om jeg synes det måtte være svært..så fandt de en måde.

Har brug for noget musik..when the going gets tough..noget der kan gi mig noget bedre humør..Som sagt, har jeg beslutte mig at jeg skal have en tid til lægen igen, angående mine hænder der er ømme og hævede..andre kan også se at de er det..så jeg må hellere gøre det...intet andet..tager altid kun det, jeg helst ikke vil leve med.

så må jeg hellere se nytårs talen..ikke at han har noget fornuftigt at sige,..gætter jeg på..bare mere varm luft fra cop15 til alle andre politiske områder.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nyt år er publiceret 01/01-2010 19:03 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.