Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Var til frisør i går. Meningen var at jeg skulle have krøller, klippes, og muligvis noget farve ? Det endte med at jeg blev tre stribet og klippet ! Frisøren var fair og sagde ” at chancen for at permanent ville holde, var usandsynlig med det medtagede hår jeg havde. ” Samtidig kunne hun også se, at jeg havde fældet meget ! Har nogen gange følt, at jeg har overgået hunden og katten tilsammen – hvilket mit hår havde tydelige spor af ! Må affinde mig med, at så længe jeg tager medicin, så er det nul krøller ?

Svigermor er i dag draget videre til Horsens. Har haft en del om ørene, og derfor også dårlig samvittighed over ikke at have været nærværende ?

Ringede vedr. plejeboligen til ældrecenteret i mandags, som henviste mig til kommunen, som igen henviste mig til centeret ! Det er først lykkes mig i dag at få en aftale i hus ! Vi har været derinde og se det, men han skulle give accept til at han også ønskede det ! På mandag skal vi ind og tale med lederen vedr. det praktiske.! Min kalender bugner allerede af spørgsmål ?

Apropos kalender, så er jeg indtil videre glad for min nytårsforsæt ! Skriver lystig ned i dagens løb og makkere med flueben for hvert udført ! Dels kan jeg holde styr på dagens gøremål, men samtidig også se, at jeg ikke er en doven hund - som jeg nogen gange mener at være ?

Er begyndt at glæde mig til lørdag – hvilket jeg har gjort i længe ! Håber at det bliver sjovt og hyggeligt at have familien samlet. Der sker jo ikke så tit ?

Vil videre i programmet ! Har stadig et punkt der hedder tøj – mig – fest. Hmm det bliver spændene om jeg ejer nogle klude som jeg vil være bekendt :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fest og farver er publiceret 14/01-2010 17:49 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.