Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
8 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 11 måneder siden
Skagen
Peter
11 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
9 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 4 måneder siden
Couscoussalat
Beep
5 timer, 16 minutter siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Jeg er simpelthen så rasende. har langt om længe hørt fra Ringe rygcenter, som jeg var til undersøgelse hos i november sidste år. Jeg burde egentlig ikke være overrasket over det der står i den kopi af mit journalblad, som jeg har modtaget, når jeg tænker tilbage på undersøgelsen i november, men det indeholdt desværre endnu en dårlig overraskelse.
Måske vil det være bedst, hvis jeg forklare hvad der sket til undersøgelsen i nov. Jeg blev først stillet nogle spørgsmål og undersøgt af en kiropraktorelev og dette gik fint, men efter at han havde fremlagt sagen for en kiroprator, fysioteraput og sygeplejeske og de selv havde stillet mig et par spørgsmål, kom kiropraktoren ind for at snakke med mig.
Det første han fortalte mig var at mange mennesker led af rygskævhed, men de fleste mærker aldrig noget til det. Der er dog en gruppe af tynde mennesker, som af ukendte grunde får meget ondt. Derefter informerede han mig om at han derfor ikke mente at mine smerter skyldtes min rygskævhed, men at jeg havde en spiseforstyrrelse. Jeg fortalte ham herefter at jeg spiser mere end selv min kæreste, har forsøgt med alt lige fra fløde til kager, for at tage på, og at når jeg ser mig i spejlet, så synes jeg at jeg er alt for tynd. Dertil svarede han, at "mennesker, som led af spiseforstyrrelser jo løj for deres omgivelser". Her ville mange mennesker nok være blevet rasende, men jeg var simpelthen så chokkeret over at han sådan set havde sagt at jeg sad og løj ham lige op i ansigtet, at jeg forsøgte at forklare ham, at alle kvinder i min familie er meget tynde indtil de får børn. Dertil var hans svar at jeg så muligvis havde en stofskifteforstyrrelse, hvorefter han fortalte mig at det jo var noget, som jeg måtte diskutere med min egen læge. De skulle nok hjælpe mig med ryggen, men det andet var noget jeg måtte klare med min læge. Havde dog svært ved at se hvordan de skulle kunne hjælpe mig med min ryg, når de ikke mente at det var den, som var skyld i mine rygsmerter. Gik derfra meget vred og chokkeret.

Men nu tilbage til nutiden. I det jornalblad de har sendt mig, står der selvfølgelig det med min mulige spiseforstyrrelse og at smerterne ikke skyldes i ryggen, men det har også lavet den lille fine tilføjelse, at de mener at jeg lider af en deprission, som kræver behandling.
Helt ærlig. Nu lider jeg både af en spiseforstyrrelse og en deprission. Hvad bliver dog det næsten. Og hvis jeg endelig led af en deprission, ville der så være noget at sige til det, når jeg er nød til at finde mig i sådan en behandling, for at få det bedre.

Med mange rasende hislner

Louise

Ps. Det hjalp lige at få lukket lidt ud, nu er jeg næsten tlbage til mit normale gode humør. ;o))

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rasende er publiceret 16/01-2010 13:41 af Louise Knudsen (Excelsia).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.