Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg er simpelthen så rasende. har langt om længe hørt fra Ringe rygcenter, som jeg var til undersøgelse hos i november sidste år. Jeg burde egentlig ikke være overrasket over det der står i den kopi af mit journalblad, som jeg har modtaget, når jeg tænker tilbage på undersøgelsen i november, men det indeholdt desværre endnu en dårlig overraskelse.
Måske vil det være bedst, hvis jeg forklare hvad der sket til undersøgelsen i nov. Jeg blev først stillet nogle spørgsmål og undersøgt af en kiropraktorelev og dette gik fint, men efter at han havde fremlagt sagen for en kiroprator, fysioteraput og sygeplejeske og de selv havde stillet mig et par spørgsmål, kom kiropraktoren ind for at snakke med mig.
Det første han fortalte mig var at mange mennesker led af rygskævhed, men de fleste mærker aldrig noget til det. Der er dog en gruppe af tynde mennesker, som af ukendte grunde får meget ondt. Derefter informerede han mig om at han derfor ikke mente at mine smerter skyldtes min rygskævhed, men at jeg havde en spiseforstyrrelse. Jeg fortalte ham herefter at jeg spiser mere end selv min kæreste, har forsøgt med alt lige fra fløde til kager, for at tage på, og at når jeg ser mig i spejlet, så synes jeg at jeg er alt for tynd. Dertil svarede han, at "mennesker, som led af spiseforstyrrelser jo løj for deres omgivelser". Her ville mange mennesker nok være blevet rasende, men jeg var simpelthen så chokkeret over at han sådan set havde sagt at jeg sad og løj ham lige op i ansigtet, at jeg forsøgte at forklare ham, at alle kvinder i min familie er meget tynde indtil de får børn. Dertil var hans svar at jeg så muligvis havde en stofskifteforstyrrelse, hvorefter han fortalte mig at det jo var noget, som jeg måtte diskutere med min egen læge. De skulle nok hjælpe mig med ryggen, men det andet var noget jeg måtte klare med min læge. Havde dog svært ved at se hvordan de skulle kunne hjælpe mig med min ryg, når de ikke mente at det var den, som var skyld i mine rygsmerter. Gik derfra meget vred og chokkeret.

Men nu tilbage til nutiden. I det jornalblad de har sendt mig, står der selvfølgelig det med min mulige spiseforstyrrelse og at smerterne ikke skyldes i ryggen, men det har også lavet den lille fine tilføjelse, at de mener at jeg lider af en deprission, som kræver behandling.
Helt ærlig. Nu lider jeg både af en spiseforstyrrelse og en deprission. Hvad bliver dog det næsten. Og hvis jeg endelig led af en deprission, ville der så være noget at sige til det, når jeg er nød til at finde mig i sådan en behandling, for at få det bedre.

Med mange rasende hislner

Louise

Ps. Det hjalp lige at få lukket lidt ud, nu er jeg næsten tlbage til mit normale gode humør. ;o))

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rasende er publiceret 16/01-2010 13:41 af Louise Knudsen (Excelsia).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.