Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Det her er en god dag..

Det føles som om der er sat punktum for en masse ting, og tilmed går følelsen videre til også at omfatte den kommende uge, som jeg tror kommer til at byde på spændende ting og sager..

Jeg får mit længe ventede udstyr hjem. Yes! Blu-ray og surround-sound, hurra gange fire! Har shoppet et par film ved samme lejlighed. Det giver nogle ture ned til afhentningsstedet, men det bliver først et problem når lyden kommer. Dén bliver tung! Irma må låne mig en indkøbsvogn så længe, det tror jeg ikke de har noget imod..

Om lidt kyler jeg resterne af gårsdagens gæstebesøg i opvaskeren og sætter den igang.. Invaderer så fælleskøkkenet med mit pizzabageri til weekendens tjans på arbejde, tøffer tidligt i seng og så ellers op på arbejde i morgen..

Har fået printet et kvart tons litteratur ud til det nye fag der starter på mandag, købt mappe og faner.. Det skal der laves orden i senere i dag, og resten af lørdag efter arbejde, kan jeg så bruge på at lave lektier.. Jeg skal virkelig blive bedre til at lave lektier..

Søster kommer på besøg i weekenden.. Det kommer til at byde på teatertur til Skatteøen, vi skal lige i smørhullet på række tre, super nice! Lørdag skal vi forhåbentlig tæve et par gutter i en god double - hvis jeg er heldig har hun tilmed min nye ketcher med over.. Hurra for småsøskende.. Hvis drengene er friske tager vi i byen bagefter.. Dét er søster heldigvis gammel nok til nu, langt om længe.. Dét bliver mega fedt.. Håber lidt at vi får samlet en flok.. Det er så hyggeligt, når vi hygger os..

Lå til forsøg på IHE i dag.. Kostforsøg med fibre.. Nøej det er noget der virker!! Saftevand og yoghurt med fibreekstrakt tilsat.. Og så smager det tilmed godt!! Snakkede med den phD.-ansvarlige makker i dag.. I en hel time, selvom det vist ikke helt er hvad paragrafferne foreskriver, så vi fik snakket om forsøget og min uddannelse og hans uddannelse osv.. Hygge hygge..

Fik mail fra veninden i Essex, London.. Om brylluppet til efteråret.. Jeg glæder mig eventyrligt.. Skal have sendt mine tegninger afsted til mosteren, for validering.. Det bliver genialt.. Det bliver smukt.. Det bliver enormt dyrt, men veninden derovre har fortjent det..

Nå, jeg vil hoppe ud og handle.. Det tager sin tid, at lave pizza ;)

..Og punktum i øvrigt for ugen, og for meget lang tid med private skriverier.. Jeg tror lige så stille og roligt at jeg vil lukke op for posen igen.. Dagens tekst virker måske ikke så super spændende, men mit liv har det med at tage fusen på mig.. Rimelig underholdende til tider, set fra mit eget perspektiv i hvert fald..

GOD weekend alle sammen :-)

Femininum

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Punktum.. er publiceret 29/01-2010 16:21 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.