3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Hey dagbog, idag efter endt træning, ( jeg vejer mig flere gange, men den måling der tæller ligger altid tæt på samme tidspunkt som alle de andre dage. igår manglede jeg 0.2kg fra at have smidt de 5,..idag kan jeg så føje 0.6kg mere til det jeg har smidt..altså er jeg nu et godt stykke over de 5kg smidt. Det er fedt at se den kurve der bare bøjer nedad..og ja, et par gange har den bøjet opad..f.eks ved min fødselsdag..men det har så ikke tage mere end 1 dag, så havde jeg hakket det væk igen..husk på dagbog, 6kilo er mit næste mål..og jeg er så nu 0.6kg fra at have nået det mål...hvis jeg ellers kan regne.

Idag har jeg trænet til Tomas Holms sang "Nitten" - igår skrev jeg nemlig et svar på et debat..omkring, hvis man prøver lykken, så skal indeholder det jo en vis risiko for at trække nitten..også var der en kvinde der linkede den sang til mig..og den var lidt fed..så, jeg har lyttet til den en del gange, både igår og idag.

Jeg behøver vel ikke fortælle at jeg har trænet 1 time idag også, og smidt over 500kallorier..det siger spillet..om det er rigtig ved jeg jo ikke..men det virker..iøvrigt kan brættet ikke holde til mere end 150kg..så det var godt jeg fik startet før jeg nåede der op.

19:05 : fik lige sådan lyst til "eye of the tiger" melodien...den vil jeg træne til imorgen..jeg sad og tænkte på, om jeg ikke skulle prøve at lægge mine data ind i et regneark, og ligge det op på min hjemme side..så kan jeg ligge mine data ind der..med hvor meget træning, og vægt nedgang..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 5.4kg er publiceret 04/03-2010 16:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.