debat der gør mig vred

Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
2 måneder, 3 dage siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 11 dage siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Hey dagbog, engang imellem må jeg hellere holde mig fra debatter..nogle folk tåbelighed gør mig simpelthen vred. Den måde de angriber folk på, går efter manden og ikke bolden..uden egntlig at have opbakning for deres holdninger..men blot alene på baggrund af deres egne holdninger.

Jeg kunne ikke lade være med at komme en ældre mand lidt til hjælp. debatten stod på, om hjertet indeholdte lidt af vores personlighed..og alle afskrev manden som tåbelig fordi han mente at det godt kunne det..det var ikke fordi de kunne fremvise noget materiale om hvor de havde deres meninger fra..jeg kunne huske at have set en dokumentar om emnet der sagde, at følelser, hukommelse endda kan være aftrykt i hjertet..så jeg linkede en video til tuben til dem..ikke at jeg kan se, at alle folk ser den....det andet der gør med vred, er..den agrasive måde fjolset debatere på..også siger "manden" at folk ikke kan have en subjektiv opfattelse af virkeligheden..det da ved den søde grød folk kan have..tænkt dog på farveblinde..som den letteste måde at påvise det på...grrrr...hvor nogle ser tingene anderledes end andre..virkeligheden er ikke ens, den er som vi ser den..og vi kan kun hver især forsøge at beskrive den, som vi ser den. derfor er den netop subjektiv..

men jeg tænker, hvis han ikke siger noget til mig, og den video jeg har linket..så måske, undlader jeg at angribe hans pis..men, jeg har virkelig lyst...

00:16..ok jeg gjorde det, skrev en lang post med, at jeg kun forholder mig til, at der findes flere der mener det..og at mine holdniger som sådan er uvæsentlige, da jeg ikke er hjerte specialist. hvis man ikke klart fremføre at det er en personlig tro, - at man i stedet for bare at fremføre personlige holdninger som virkelighed, bør bakke det op med noget materiale i det mindste..og ikke bare, fyre en masse af uden...det var total angreb..tror den sad...på ham der angreb ham, der mener at der er følelser i hjertet osv..lavede en rigtig god post...min lille djævel sidder på min skulder og siger til mig...never underestimate the jester..du ser mig ikke komme..men du mærker når jeg har været der..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget debat der gør mig vred er publiceret 04/03-2010 23:40 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.