flere onde drømme

Yoga
Ida Hansen (...
4 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
8 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
6 år siden
Еnke
Halina Abram...
4 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
5 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
6 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
8 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
4 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
9 år siden
Hey dagbog, de sidste 2 dage er jeg blevet hjemsøgt af onde drømme..og jeg er våget op træt. Jeg har tit drømmen, hvor jeg kommer hjem til mit barndoms hjem..jeg går ind af havedøren..låser den..uden for er der fyldt med zombier, spøgelser og andre onde skabninger..jeg låser døren godt..men ved at jeg har brug for flere døre imellem mig og det onde udenfor..huset er mørkt og tomt, og jeg ved der findes spøgelser inden for i huset..jeg er "between a rock and a hard place" som man siger på engelsk...jeg er ikke bange mere som sådan..ja det er skræmmende, men jeg ved de ikke kan gøre mig noget..og det beroligere mig..alligevel er jeg mere ked af det..jeg er alene i verden, på nær spøgelserne og det onde..jeg låser en dør mere..og en mere da jeg træder helt ind i det tomme mørke hus.der er mørkt indenfor..nedtrykt er jeg klar til kamp.

i nat, var jeg i min drøm nede i en mine, den var som en labyrindt på en måde..fyldt med skatte og zombier..jeg havde et lyssværd med mig..som jeg fik brugt.jeg var ikke bange..men det var ikke fredfyldt..og det gjorde mig ikke glad.

Jeg håber jeg får nogle gode drømme snart. Ellers er jeg nød til at styre mine tanker igen..tvinge mig selv til at tænke på noget godt inden jeg sover..men hvad?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget flere onde drømme er publiceret 16/05-2010 13:46 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.