skriver

Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 3 dage siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 3 dage siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hey dagbog, jeg har lige set filmen "7 liv" med will smith..ja det er den danske titel. Den rørte mig dybt..jeg sidder nu og skriver på et dansk digt..Imens flasher mine minder igennem min hjerne..en kvinde med et bånd omkring sig, liggende i min seng..en glas skål lavet med kærlighed..minderne er som kul fra en grill, der forlængst er brændt ud og har mistet alt varme.

Jeg sidder og skriver på et digt om lykken der er væk. Jeg købte filmen idag, sammen med det webcam..telefonen ringede,..det var en der ville have penge til de fattige lande..jeg vil ikke hjælp mere,..hvem har hjulpet mig? ingen. Jeg har ikke modtaget nogen som helst penge fra staten..lad de rige om det..nå nej, de vil hellere deres egen skatte lettelser..verden er ikke retfærdig...og jeg vil ikke være nogen helt..jeg husker dengang jeg gav lidt penge til de fattige i englands gader..tiden var en anden for mig.

jeg tog et par gamle shorts på idag også...de passede mig nu..de er ikke synderlig pæne..en grim grønlig forvasket farve..de er lidt store..jeg skal nok smide nogle flere kilo endnu..er omrking de 16 kilo smidt..har taget det roligt i denne måned..har ikke rigtig overskud til noget..ja jeg har tiden..men energien mangler.så det er kun blevet til 1. kilo smidt mere..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget skriver er publiceret 28/05-2010 01:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.