Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 17 dage siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Jeg er jo næsten herinde alt for lidt. Der er ellers mange ting der er gode at dokumentere i mit liv. Hvis vi skal starte fra en ende af (og holde os til det vigtigste) så havde Rune og jeg årsdag d. 30. maj. Det var rigtig godt - bortset fra at min gave til ham var "lost in the mail". Den har han først lige fået.
Af ham fik jeg blomster. En stor buket dybrøde, langstilkede roser - som vi ikke havde en vase til. Rune måtte leje MacGyver og de endte med at være pakket ind i liggeunderlag, spand og snor og står midt på gulvet endnu. Jeg må til at smide dem ud. Men det er et godt minde :)

Så var der Brandstrupdag. Det er noget Runes spejderklan holder på Brandstrup gods som tilfældigvis ejes af en af de engagerede forældre. - Og det er virkelig et gods med voldgrav og hele molevitten. Og det var rigtig godt vejr den dag - så godt at jeg blev solbrændt (havde ikke nået at få fat i min solcreme endnu). Det var dog ikke så slemt - jeg huskede at bruge skyggen langt hen af vejen.
Ellers var det en dag med orienteringsløb for børnene, hvor Rune og jeg stod på en post hvor det galt om at bygge en Da Vinci-bro. Det er en "bro" bygget uden snore eller lim. Kun med pindebrænde; her er et billede: (http://www.philosophyblog.com.au/images/leonardo-da-vinci-machines-arched-bridge1.jpg)
Den dag var der også mange andre aktiviteter, fx. æbleskydning og kano-djævle-ræs med karamel-satsning hvor samtlige deltager endte i vandet - alene fordi at hvis de nåede tørskoede igennem, så fortjente de det.

Sidste opdatering er nok at Rune langt om længe har taget det med at flytte sammen (for real) op igen. Han lader til at være med på ideen med at vi finder et nyt sted sammen, så vi er begyndt at stille kriterier op. Jeg er så glad.
:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Djævleræs er publiceret 13/06-2010 18:26 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.