12 år siden

Sol og mærkelig overskud

13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
12 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
3 år siden
På falderebet
Sean
1 år, 4 måneder siden
Nede på point
Olivia Birch...
7 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
9 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
2 år siden
Gud taler til alle
Salomon
7 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
9 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
5 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
9 år siden
Bogfinke
Peter
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
7 år siden
Staten og individet
Bjørn Langki...
1 måned, 18 dage siden
Overskud... eller hvad er det? Føles mærkeligt.

Som om noget er overstået og jeg er lettet, men jeg ved ikke hvad. Måske noget med den klemte ubehagelige følelse efter armen, der brækkede på det stressede tidspunkt.

Solen skinner. Jeg tog to bikinier med i tasken imorges og spurgte en næsten-kollega fra et nabokontor (pige, som jeg har det hyggeligt med) med ud at bade. Det var skønt. Drengene fra kontoret kom også og nød solen. lidt mærkeligt. Gamle mig i bikini og dem osv. Det havde jeg ikke lige tænkt over, før de kom... men men. Vi er næsten familie. Det må de leve med.

Jeg elsker at bade! Meget. Sommeren og dukkerterne er energi direkte ind i blodet. En lille genfødsel hver gang. Adrenalinen lige når man rammer vandet. Den kildrende fornemmelse i huden, når man har været under lidt. Lungerne, der gipper efter luft. Og den vægtløse fornemmelse med havet under sig. Jeg elsker det!

Vi tog på tapasbar bagefter. Lidt pudsigt. Egentlig, men en rar beskæftigelse med kolleger, når man ikke skulle andet. Jeg følte mig lidt gammel indimellem... eller måske ikke gammel i virkeligheden. Bare out of place. Vi er nu 11 fyre, chefinden og mig... det begynder at blive en lidt kras kønsfordeling. Og der er meget høkerhumor. Jeg kan godt lide rugbrød og det brovtne i små doser, sålænge det ikke bliver uintilligent. Det gør det heldigvis sjældent hos os.... men måske fordi der var to nye ansatte med og bamsedrengen eller gulddrengen ikke var der, blev det lidt mærkeligt. Og... jeg savner også, at nogen trækker en opad, istedet for at jeg altid er hende, med sølvskeen i hånden. Eller hvordan jeg nu skal formulere det.

Er ellers glad på job for tiden. Det er rart, og det var ultra tiltrængt.
Men nogle ting, glemmer jeg vist aldrig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sol og mærkelig overskud er publiceret 16/06-2010 21:24 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.