ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Er man en dårlig mor / stedmor / bonus mor / whatever, når man kommer dertil hvor nok er nok. Jeg orker snart ikke den mindste mere. Bare synet af ham, som som regel er på sofaen, eller på langs på hans seng med fjernsynet tændt, samtidig at han ligger med computeren. Jeg er så træt af det, samtidig med at Claus undskylder ham hver gang med ” jamen jeg var ikke bedre selv i den alder ”. Hmm….. Hvor er jeg da ligeglad med hvordan det var i det forrige århundrede. Det er i mine øjne lang tid siden, og det kan jeg ikke bruge til noget nu..

I onsdags sprang bomben. Jeg kan ikke huske hvad Claus og han talte om, men det endte med at knægten sagde ” så kan jeg da også holde min mund, ” og så var det lige der hvor min i forvejen korte lunde sprang, eftersom han flere gange under samtalen havde svaret knap så pænt igen. Så det røg bare ud at munden på mig ” ja kan du ikke bare holde din kæft.. ” Ups… så var fanden løs i laksegade. Knægten gik demonstrativt ind på hans værelse, og Claus så mildest talt ikke ud som en lille dreng, som jeg havde taget en slikpind fra. Hmm

Det endte med en ordveksling os imellem og jeg valgte at køre hjemmefra. Orkede det ikke og havde brug for luft. Kørte en tur ud til Skallingen – hvor jeg ikke har været før. Prøvede at få en fornuftig samtale i gang, med de køer, som åbenbart befandt sig godt på kørebanen. Der var ingen af dem som tilnærmelsesvis lignede nået noget i retning af, at de havde den mindste medlidenhed med mig.. Suk.. Besluttede mig for snarest at købe en stor beskidt bøf – så kan de lære det.

Da jeg kom ud i den anden ende af Skallingen – hvor vejen gik over i sand, besluttede jeg for at vende om. Claus havde ringet tre gange undervejs, men jeg tog den ikke. Efter min ” kovending ” begyndte tanken at lyse. Tænkte” åh shiit er det min straf. for at stikke af. ” Tænke tænke… Hvor langt er det lige nu der er i km. tilbage på tanken. Claus siger altid ” ak der er nok.. ” Det kan han sagtens sige, når jeg er ude i ingenting omgivet af køer. Valgte at presse citronen, og kørte tilbage til civilationen. Tankede 62 l af bilens 70 l tank, så jeg kunne rask have kørt frem og tilbage endnu engang.

Prikken over i´et mht. knægten er nok også, at han skal påbegynde en ny uddannelse, og tanken derom at han skal blive boende her endnu 3-4 år. Ved at vi konstant skal hive ham nakkehårene for at gennemføre uden laller, som sidst. Ved godt at han er gammel nok til at tage ansvar, men når han ikke forstår eller ikke vil forstå hvad det betyder. Kunne ønske at han fik fingeren ud af r…. og fandt noget for ham selv. Men det er jo nemt og bekvemmelig at bo hjemme, med undtagelse af min til tider irritation selvfølgelig.

Jeg er af og til der hvor jeg bliver drevet af en demonstrativ ( barnlig ) provokation ved f. eks at tænde radioen og skrue højt op når jeg gør rent, i et naivt håb om at der spørges om en hjælpende hånd. Indtil videre har den eneste reaktion været en smækket dør indtil værelset En anden dag hvor der også gik en djævel i mig – fjernede jeg alle mine ugeblade, som yndes at blive brugt som læsning ved toilet besøg, og lagde en have blad derud. Jeg har ikke fået nogen kommentar, men der ligger atter ugeblade derude.. Har et uvist antal ugeblade liggende, da jeg ikke magtede at læse da jeg var sygemeldt. Men nu hvor jeg er i gang igen, og atter kan koncentrere mig om at læse, så skal jeg nok få bund i dem. Plejer at hive tv sektionen ud, og kan selvfølge ligge den der ud – hvilket jeg ikke tror er så ” skide ” skæg.

Har siden fået tilkendegivet af knægten, at han elsker mig. Hmm.. det var måske fordi jeg gav ham lov til at låne bilen..

Jeg har printet tour listen ud med div. sende tider til min far. De sammenlagte 20 dage vil han være tabt for omverden. Beholder en kopi så jeg kan indordne mine besøgs tiderr.

Har ellers haft en dum uge hvor jeg har været konstant træt. Det er først her efter sidste nat, at jeg føler at jeg er ovenpå igen. Har fravalgt at tage på arbejde siden i mandags. Tror at jeg har kørt mig selv ud til grænsen af hvad jeg magter. Vil jo gerne det hele, og har svært ved at acceptere hoved og kroppens on and off knap. Det er også fejt at jeg må bukke under for det jeg som tidl. bare gjorde, og tog som en selvfølgelighed. Det var måske netop derfor.

Vil ud i haven og se om jeg kan gøre underværker.

Ps. Min underlige trang til at genere mht. læsning på toilettet, er at det er en yndet tilflugts sted når andet kræves.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tvist er publiceret 04/07-2010 16:14 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.