13 år siden

Valget imellem to onder

Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 10 dage siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 7 dage siden
Enten at indordne sig og bidrage, eller finde et andet sted at være. I trods blev det sidste den umiddelbare valg.

Uanset hvordan jeg end vender og drejer det, så er jeg den store bussemand / kvinde. Har tænkt meget på hvad Claus måtte finde sig i, da Michelle boede hjemme. Han var skydeskiven, som jeg også nu også har været. ” du er ikke min far/mor, så du kan bare knytte sylten. ” Det er nemmere at være sur på den ” uden fra kommende, ” end den biologiske – hvilket nok er meget naturlig. Har en klump i maven over at det skulle komme dertil, men ved at der er forståelse både fra Claus og ex konen. Der var jo også en grund til at han kom herhjem og bo i sin tid. Div. problemstillinger er ikke kommet fra en klar himmel. De har altid været der i mere eller mindre grad. Vi har sagt stop nu, og så må han lære af konsekvenserne af hans handlinger el. mangel på samme. Vi er alle enig om, at han skal lære det på den hårde måde for at forstå. Det hjælper ikke at tale, forklare eller i den sidste ende blive sur. Det preller bare af.
Han har pakket noget tøj og selvfølgelig hans elskede computer, og er ” rejst af ” ind til en af hans venner. Håber at han vågner op og forstår, at livet er en ruchebane. Man kan ikke få det hele serveret. Er spændt på om han møder op i skole i morgen.

Det skal lige siges, at Michelle har siden tilkendegivet, at hun forstår ikke at Claus ikke gav hende en i røven med hendes opførsel. Det ville have været fuld beriget.

Apropos Michelle. Hendes roommade havde prøvet at få fat i mig i går. Jeg blev afløst af Claus kl. 02.30 og synes ikke at jeg ville reagere på det tidspunkt. Har så prøver flere gange i dag før det lykkes. Havde en anelse om hvad det drejede sig om, da jeg havde læst i avisen, at der havde været indbrud i en lejlighed i det kvarter hvor de bor i. Og jeg havde ganske ret. Indbrudstyven var en ung pige på blot 15 år, og som er en Michelle kender. Pigen blev anholdt efter meget besvær, da veninden ” fangede ” hende med nogle af tyvekosterne. Der var ingen som var villig til at låne deres mobil til veninden for at ringe efter politiet. Der er et meget belastet kvarter de bor i - hvor politiet ikke er særlig velset - uanset af hvilken grund. Vi blev enig om ikke at underrette Michelle imens hun er i Holland.
Michelle har flere gange fortalt hvordan andres lejligheder er blevet raseret - når de forskellige f. eks er ende og ruske tæmmer. Vi har på fornemmelsen at det er det samme som er sket her., da der ingen var hjemme.

Jeg har holdt fri i dag. Følte at jeg at jeg havde brug for at holde mig selv i nakken, og ikke bare arbejde. Det kneb dog i mig, men jeg holdt skansen og gjorde rent i stedet. Claus har fundet ud af , at det ikke er lutter lagkage at køre dag i skolens sommerferie, og har erklæret at næste gang chaufføren holder ferie, så vil han køre nat.

Vil ind og ligge hund og mand imellem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Valget imellem to onder er publiceret 04/08-2010 00:24 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.