10 år siden

café latte og samba klude

En dagdog?
Kellany Bram...
7 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
7 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
4 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
7 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
5 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
3 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
6 år siden
Surkål
Vina Frank (...
1 år siden
At klone sit dyr...
Kianna Kitte...
3 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
4 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
11 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
2 år siden
Har tilbragt en forlænget weekend i \'Smilets By\' med et ambitiøst og velpakket program. Det ene cafébesøg afløste det andet, og så mange café latter røg indenbords, at min puls til tider lød som en geigertæller placeret under en paddehattesky.

Mødte T, en gammel efterskole ven, som har begivet sig ud i at blive gift og importere en hel familie fra Brasilien. (familiesammenføre, som det hedder i det sprog, som kaldes \"Udlændinge Service\"). Det var en farverig historie må jeg sige. Han har fået kam til sit hår, den gode T. Som eneforsørger til 3 snart 4 mennesker. Imponerende! Men han virker glad og ubekymret, så det må være det helt rigtige valg, han har foretaget sig.

Gellerup Parken udgør de knap så pittoreske rammer om det ellers så idylliske familieliv. Det var det billigste sted - og når nu konen oprindeligt kommer fra en Favela, så er Gellerup Ghettoen det rene barnemad. Også selvom T. kunne berette at konens sambaklude havde en hel hord af burkaer og turbaner som publikum. Jeg kan se det for mig:) Det værste der er sket hidtil, er, at hun er blevet skudt i røven af to tolvårige gangstere med en luftbøsse. Men de forsvandt bag deres mors burka, efter at de fik en hård overhaling af en brasiliansk samba-furie.

Onsdag var jeg til et netværksarrangement med en veninde. NLP. Neuro Lingvistisk Pladder.... eller noget. Hvem fanden laver også en model, der hedder SMARTØF????

S = Specifikt
M = Målbart
A = Attraktivt
R = Realistisk
T = Tidsbestemt
Ø = Økologisk (WFT??)
F = Formuleret positivt

Min model hedder HOLDNUKÆFT – den siger det hele på en letfattelig måde. Uden at voldtage vokaler og få mening til at ligne en sur og hårdtvreden karklud.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget café latte og samba klude er publiceret 20/09-2010 00:43 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.