13 år siden

Velociraptor

En god aften
Bastian
11 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Min ex-chef: rendyrket evil, et genetisk mashup af en velociraptor (fuglelignende rovdino og alfahun) og Bellatrix Lestrange ( Aveda Kadavra - you filthy halfblood) og The Red Queen fra Alice in Wonderland (Off with their heads!).

Man får ikke bare hård hud af at have været i clinch med sådan én, man gror nærmest skæl, som en anden Armadillo. Og der har da også været en periode, hvor jeg mest af alt har haft lyst til at rulle mig sammen. Det, der hjemsøger mig mest nu, er at jeg aldrig gav hende svar på tiltale - jeg er jo ikke normalt den kuede type. Det var mere fordi vi praktisk talt sad i hendes dagligstue, og hvis jeg svarede igen i den situation, så ville vi ligge i åben krig hen over to mac-skærme og et lille rundt bord med en diameter på 90cm. Og det ville utvivlsomt have sat et punktum meget hurtigere. Måske det ville have været det bedste. Well, lesson learned!

Er på kursus nu. Det er ren bliss at få lov at lære noget. Og det er oven i købet et virkelig godt kursus. Sindsygt at der er så mange højtkvalificerede arbejdsløse. Er i gruppe med en, som har været forlagsredaktør på Politikken i 16 år! Det er fedt at læse, og lære og ikke mindst at lære fra andre fagligheder og personer med så meget erfaring. Det har formået at hive mig op fra det dynd Velociraptoren efterlod mig i, efter hun havde kradset min øjne ud.

Der er bare intet at søge. Jo, der er da et par jobs. Men de er så gudsjammerligt kedelige - og jeg ved, at hvis jeg fik et af dem, så ville jeg kunne holde fanen højt i et par måneder og derefter ville jeg have lyst til at smide en farveladehåndgranat af bare kedsomhed. Jeg har mest af alt lyst til at søge om optagelse på Hogwarts og flytte ind under nogens trappe.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Velociraptor er publiceret 05/10-2010 00:47 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.