Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
7 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
3 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
9 år siden
Skrivende
Michala Esch...
4 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
3 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
10 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
5 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
13 år siden
Har været syg en uges tid. Måtte melde fra træning pga. pga. hoste og snotnæse. Rigtig træls. Det kommer uden tvivl til at kunne ses på vægten. Jeg vejer mig kun ved fitnesscenters instruktør hver 14 dag. Næste gang er på torsdag.

Den mindste har været i byen hver fredag og lørdag i de sidste 3 uger, trods det at han ikke ejer en krone. I går fik han besked på, at det var slut med de byture på nas ved hans venner, samt at han fremover skal regne med, at vi tjekkede om han havde penge. Det faldt ikke i god jord. Der blev smækket hårdt med døren da han gik ind på hans værelse.

Michelle var herude i fredags. Det var rigtig hyggelig. Henover aftenen sad vi var alene, og snakkede. Kan ikke huske hvordan vi kom ind på det, men da hun var i Århus fandt hun ud af, at hendes ex kæreste var begyndt på sprøjten. Det var bla det som gjorde at hun ville hurtig hjem. Samtidig følte hun sig fanget af hans socialangst, som også smittede af på hende da de boede sammen. Dengang kom de ingen steder, lukkede ikke døren op, eller tog ikke tlf. hvis det var et fremmed nummer. Hun er i dag kommet dertil, hvor hun nyder andres selskab og ikke ønsker sig tilbage til det tvungne isolerende forhold.. Er glad for at hun har sagt fra over for ham.

Sidder lige nu og venter på futte. Han fik en tur til Ølgod og videre til Nymindegab. Har lige ringet og sagt, at der går nok lidt tid før han er hjemme, da han ligger bag ved en militærkolonnonne. Kommer nok tik at mærke at jeg kommer senere i gang, men det kunne ligeså godt have været den anden vej rundt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bussemand er publiceret 27/09-2010 16:37 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.