Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
6 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
7 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Har været syg en uges tid. Måtte melde fra træning pga. pga. hoste og snotnæse. Rigtig træls. Det kommer uden tvivl til at kunne ses på vægten. Jeg vejer mig kun ved fitnesscenters instruktør hver 14 dag. Næste gang er på torsdag.

Den mindste har været i byen hver fredag og lørdag i de sidste 3 uger, trods det at han ikke ejer en krone. I går fik han besked på, at det var slut med de byture på nas ved hans venner, samt at han fremover skal regne med, at vi tjekkede om han havde penge. Det faldt ikke i god jord. Der blev smækket hårdt med døren da han gik ind på hans værelse.

Michelle var herude i fredags. Det var rigtig hyggelig. Henover aftenen sad vi var alene, og snakkede. Kan ikke huske hvordan vi kom ind på det, men da hun var i Århus fandt hun ud af, at hendes ex kæreste var begyndt på sprøjten. Det var bla det som gjorde at hun ville hurtig hjem. Samtidig følte hun sig fanget af hans socialangst, som også smittede af på hende da de boede sammen. Dengang kom de ingen steder, lukkede ikke døren op, eller tog ikke tlf. hvis det var et fremmed nummer. Hun er i dag kommet dertil, hvor hun nyder andres selskab og ikke ønsker sig tilbage til det tvungne isolerende forhold.. Er glad for at hun har sagt fra over for ham.

Sidder lige nu og venter på futte. Han fik en tur til Ølgod og videre til Nymindegab. Har lige ringet og sagt, at der går nok lidt tid før han er hjemme, da han ligger bag ved en militærkolonnonne. Kommer nok tik at mærke at jeg kommer senere i gang, men det kunne ligeså godt have været den anden vej rundt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bussemand er publiceret 27/09-2010 16:37 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.