Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 6 dage siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Skal passe på mig selv og ikke bare køre derud af….Meeen når nu manden er gået ned med en lungebetændelse, så er det svært at holde igen. Kommer op på 6 arbejdsdage i denne uge, mod normalt 4. Har minimeret min fitness aktivitet de sidste par uger. Dels pga. jeg i den første uge selv var syg, og i den anden ( denne uge ) har jeg haft travlt med at arbejde. Normalt er det intet i vejen med at stå op kl. 05.00 – 06.00 for at vågne op inden jeg skal af sted, men når jeg har kørt til kl. 01.00 el. 02.00 om natten, så vægter jeg min søvn, da energien skal bruges i den anden ende.

Kan så småt begynde at mærke at jeg har tabt mig. Mine bryster f. eks. er krympet lidt fra at være en Dolly Parton og ned i en mindre skål. Ikke at det gør mig noget overhovedet. Det er nok snarere Claus som har mindre at rode rundt med. Også mine bedstemor arme er blevet reduceret. Skal arbejde mere med bentøjet, som ikke har vænnet sig til de nye udfordringer.

I onsdags kørte jeg næsten forbi min mors og bedsteforældres gravsted i Øster Linnet. Havde jeg haft en lommelygte med, var jeg gået derind. Det er lidt ” spooky, ” at Erik Hassel synger en sang hvor omkvædet er ” Don´t bring flowers after im dead. Save your givings for the living instead.” Jeg har aldrig I de 29 år min mor har været død – haft blomster med til hendes gravsted, af samme grund. Nogen vil sikket ryste på hovedet, og synes at det er noget mærkelig noget, men for mig giver det mening. Sendte hende en finger kys og en kærlig tanke, da jeg kørte forbi.

Vi har pt. problemer med den elektroniske styresystem i Mercedesen. Den kan ikke holde liv i radioen el. fjernsynet mere end i 10-12 min med motoren slukket. Så bimler og bamler og lukker ned. Rigtig træls da jeg ynder at se fjernsyn om aften, hvor jeg alligevel sidder og venter. Hmm…. Bliver nok lidt af en miljøsvin i weekenden.

Den mindste blev sendt hjem fra hans praktik i går pga. at han havde det skidt, og blev hjemme i dag. Vi har sagt til ham, at han ikke skal bryde sig om at gå i byen når han var syg. Der er dog en undtagelse fra reglen i aften. Han har for flere mdr. siden vundet en privat fest på en diskotek. Han har lovet at komme hjem når der bliver åbent for dørene for alle. Men nu må vi se !! De unge mennesker kan blive forbavsende hurtig raske når det er weekend.

Skal snart finde min seng, da uret bliver sat til kl. 02.50… GAAAAAB

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ved det godt er publiceret 01/10-2010 19:39 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.