de sidste par dage

Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 9 dage siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Hey dagbog, der var et par stykker der så min hjemmeside, - de kunne godt lide nogle af de ting jeg havde skrevet. Jeg har også fået købt et par fødselsdags gaver til min mor..min far pegende på nogle nisser..ja, jeg ved godt at hun de seneste år har kunnet lide nisser..men altså, jeg ved også, at det med figurer er noget være skidt..man får så mange af dem til sidst..Så jeg ved hun har læst en bog der hedder "ellen" - og citeret fra den...gud vide det, har jeg haft lyst til at citere jack nickelson fra filmen "as good as it gets" anyway, købte en bog til hende, noget med nogle livshistorier i...det er noget hun vist kan lide..ja, jeg ved godt jeg ikke kan være sikker på det..men, sjovt nok kiggede jeg længe efter bøger, kunne ikke rigtig finde noget..sagde til mig selv..come on god, give me some help here...næste nu ser jeg den eneste bog med livshistorier i. - den købte jeg så.

sidder på en chat alene lige nu..lol, så kommer der en ung fyr ind..jeg tænker med det samme han går efter han har sagt hej..han siger hej, jeg tænker..jeg gider snart ikke sige hej..men gør det alligevel, vel videne det er spild af tid...ög yes, han gik igen..ikke at jeg gider snakke med unge alligevel.

igår samlede en dansker jeg kender, så et raid i wow..jeg gik med fra starten..alle der blev samlet var blevet kigget igennem, om de havde gjort det før..så det var kun "gode" der kom med..25 mand. En druide sagde fra starten, da der blev sagt at vi godt kunne bruge en healer mere..at han ville ønske han kunne klone sig selv..hmm, selvglad tænkte jeg..det er fint nok at være det for sig selv..men hold det i dig selv. - jeg kunne mærke jeg blev tændt..jeg bankede min healing ud, 10-11% bedre end nr 2..hver gang..flere gange healede jeg dobbelt så meget som nr 2..jeg spillede mit bedste spil nogen sinde..alle mine spells blev timet til perfektion, og jeg redede folk fra at dø mange gange.. da raidet var forbi..efter kl 2 om natten..sagde mange, at det var det bedste raid de havde været med til. Flere folk ville gerne have at vi lavede et nyt raid næste uge..det gør vi så, med nogle af de samme folk igen. Jeg sagde til min guild, at vi skulle prøve at indtage alle 1. pladserne..på healing :) well, igen kan vinde over mig alligevel..vi havde ellers fået en ny mage i guilden, han mente præsterne, som jeg jo spiller...ikke var så gode mere..heh, en io guilden sagde straks, at det kommer an på, hvem der spiller dem. Senere kunne han så se, at jeg vandt konstant på healing..over andre aoe healers..og andre sagde så til ham...”get use seeing that” De andre gjorde det også godt..som sagt, sagde jeg at det ville reflektere godt på os, hvis vi viste os som være gode..med styr på tingene..og som sagt, folks bedømmelse var “best pug raid ever” - og tro mig, jeg har været med I mange pugs, hvor folk har villet forlade dem..hvor folk har ment at gruppen var dårlig..folk sidder jo bag en skærm, og holder ikke noget tilbage. - men vi vidste dem at, vi er de bedste til det vi gør.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget de sidste par dage er publiceret 02/10-2010 13:46 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.