dårlig uge og holder mig i skindet

Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Hey dagbog, næste uge bliver en dårlig uge..og jeg mærker livet forsvinde ud af mig igen..jeg prøver at gemme følelserne væk.

en jeg har hjulpet meget, min brors kones bror..har fjernet mig fra sin wow venneliste..oh well, hvad kan jeg lære af dette? utak er verdens løn? - han er ikke god til noget alligevel...anyway, da jeg så det..der gik 5 minutter så havde jeg set det..sjovt nok..så fjernede jeg også ham, og hans kone...swift justice..

jeg gik lige på en chat, - damn, hvor er nogle piger virkelig ikke særlig kloge..der var en der skrev "hej" "chatte?" til mig. Jeg skrev, hun bare kunne skrive...jeg skriver altid tilbage..så skrev hun ikke mere..tror hun havde regnet med..at sådan får man fyre til at prøve at score dem..sorry, ikke mig. Jeg kan godt lide, når piger kan skrive mere end 1 ord..og lade det udgøre for en hel sætning..iøvrigt sad jeg på et chat site..hvad tror hun?

En anden spurgte hvordan jeg så ud..der vidste jeg hun ikke var noget for mig..folk der går op i andres udseende er gerne meget overfladiske..sjovt nok lignede hun..well, hun var ikke særlig køn..hun manglede sjæl..hun så ret ..død ud....hun så mit billede og var ikke interreseret..burde have smidt hende væk da hun spurgte..personlig er jeg ligeglad med udseenet..jeg kunne jo tage fejl af det og indholdet...og imens udseenet forgår på alle, til vi tilsidst bliver "food for worms" så søger jeg en med varme, en med en indre gnist..og lidt hjerne gør ikke noget..måske det ikke er på mode mere..men..fuck moden...tror ikke engang sådan en findes, som jeg leder efter..min gamle teori er at hun blev dræbt af en eller anden..hvis hun nogen sinde har levet...ja, ved godt jeg har elsket et par stykke..men, wasent meant to be..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget dårlig uge og holder mig i skindet er publiceret 26/09-2010 21:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.