13 år siden

En dårlig hår dag

Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
2 måneder, 3 dage siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Man skal ikke lige støvsuge, ordne vasketøj og tage et bad - når planen er at gå tidlig i seng. Da alarmen på mobilen ringede, synes jeg at den skulle have et knus. En halv time senere ringede Claus, og også han fik en telepatisk en af slagsen. Da han stod ved forenden af sengen, var jeg klar over at jeg havde været lidt for kærlig stemt overfor mobilen. Hmm den forbandede mobil. Det er også dens skyld at jeg ikke kom op…..

I stedet for at starte kl. 03.30, så blev det kl. 04.30. Den time er bogstaveligt guld værd, og det at jeg brændte den af - har irriteret mig resten af dagen. Ved godt at sket er sket og der er ikke noget at gøre ved det, men ugh. Oven i har mine placeringer ikke været de bedste, og dermed heller ikke heldet til at komme behagelig i mål. Det har bare været en dag som skal overgå til historiebogen, uden yderligere anmærkninger.

Mindste manden kom ( selvfølgelig ) ikke hjem i nat, selv om han højt og hellig havde lovet det. Blev noget negativ. Der er tre ting som kan ” pisse ” mig af. Et - at lyve for mig. To - at stejle fra mig. Tre - ikke overholde aftaler. Og det var helt klart en treer.

Skrev en sms til mig op af formiddagen, at han havde sovet hos en veninde siden midnat.

Sagde senere til Claus, at han ikke havde mere strøm på mobilen.

Et eller andet sted er der også en toer

Gider ikke at diskutere med ham når jeg er så træt som jeg er lige nu. Gemte hans computer inden han kom hjem, og sagde til Claus, at han ( knægten ) skulle ordne hans værelse inden han fik den igen. Siden han flyttede hjem igen – har alt været smidt over hele gulvet. Har flere gange bedt ham om at få gjort noget ved det, men det er svært når man har fingrene på tastaturet. Claus den dumrian har hjulpet ham i dag. Så helst at han havde gjort det selv - specielt fordi at det hele var kaos. Han skal lære at kunne håndtere det også, og ikke forvente at der kommer en og holder ham i hånden, som Claus er tilbøjelig til.

I næste uge skal han i praktik ved Mercedes. Jeg forlanger af ham, at han er blevet klippet og at han er barberet.. Det har han også accepteret.

Nu er kl. snart 18.30 og jeg vil gå ud og børste tænder, og finde min seng.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En dårlig hår dag er publiceret 02/10-2010 18:27 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.