13 år siden

Rent bord

Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Det har været en hård uge og det kan mærkes nu. Jeg er bare helt færdig. I stedet for at plante mig i sofaen, så gik jeg i krig med uge regnskabet og anmodning om dagpengerefusion vedr. Claus. Har opdoseret mine pilleæsker, og minimeret mine små huskesedler. Må stadig skrive ned – for ikke at glemme. Hukommelsen driller stadig. Er ofte ude for at Claus siger ” jamen det har jeg jo sagt / fortalt. ” Samtidig kan jeg blive i tvivl om mine tanker er tænkt eller sagt. Igen svare Claus ” det har du jo sagt el. hvorfor har du ikke sagt det. Fortalte ham i går, at jeg faktisk bliver ked af det når han husker bedre, og kommentere det overfor mig. Så hellere give mig den samme svar en gang til.

Claus har vedtaget at jeg skal i gang med at køre bogføringen. Indtil nu har uge regnskabet og løn tal været min afd. Må blankt erkende, at jeg synes at jeg har nok om ørene pt.. Når jeg ikke er på arbejde, så er jeg til fitness, og når jeg ikke er der, så har jeg altid noget som skal ordnes herhjemme. Kunne selvfølgelig begynde at udliggere rengøring, tøjvask og havearbejde.

Kom ikke til vejning i torsdags, da jeg var på arbejde. Køre vejningen med 14 dages interval i ulige uger , så jeg skubber den næste til den 14/10.Dvs. at der så er gået en mdr. siden sidst

Skal efter spisetid ordne mindste mands hår, så må han selv klare skæget. Har på en pænt måde prøvet at fortælle ham, at han virker usoigneret med den ulige skægvækst, samt lallet med hængerøvs bukserne, hvor man kan se hans underbukser. Har drillet ham med, at han ligner en som har skidt i bukserne når han går.

Kokken kalder snart og jeg må hellere indfinde mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rent bord er publiceret 03/10-2010 17:37 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.