Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
8 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Puha jeg er en være grisebasse. Spiste i går flæskesteg med flødesovs og hjemmelavet æblekage med piskefløde. Det var lige en smutter fra programmet. Jeg er siden jeg er startet på det her fitness halløj, været meget påpasselig med mht. kosten, men også erkendt at jeg ikke vil være fanatisk. Så bliver livet sku for kedelig.

Michelle har fået indkaldelse til afsoning. Det er allerede d. 19/10 og 3 mdr. frem. Kan pt. ikke definere mine tanker og følelser omkring dette. Har hele tiden vist at det ville komme, men nu er det tæt på..

Mindste manden er færdig med hans praktik ved Mercedes. Selv om de første par dage var kedelige, så blev de sidste mere interessante, da han fik love til at være mere med. Værkføreren har opfordret ham til at lægge en ansøgning vedr. læreplads derud. Har sagt til ham, at en læreplads derude - vil se godt ud op hans CV. Vil i løbet af de næste dage tale det igennem med ham.

Vil super tidlig i seng i dag. Alarmen på mobilen er allerede sat til kl. 02.50.

Der er ikke noget som er mere dræbende, end at komme hjem om formiddagen for at drikke kaffe, og så kan høre Claus´s dybe vejrtrækninger og snorken.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Syndet er publiceret 08/10-2010 16:53 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.